Nike lanceert zwart CR7 Ronaldo trainingspak voor kinderen

Nike heeft weer een nieuw CR7 Ronaldo trainingspak gelanceerd! Dit nieuwe pak wordt door de sterspelers van Real Madrid en het Portugese elftal niet gedragen tijdens de trainingen voor de club of het nationale elftal. Dit nieuwe pak is alleen een aanvulling op de speciale CR7 lijn van Nike. Het is overigens wel een perfect pak om in te trainen. Het pak is ook dit jaar alleen in kindermaten gelanceerd en bestaat uit een zip training top en strakke trainingsbroek voor kinderen! Meer weten over de achtergrond van het nieuwe pak? Check hieronder alles over het design!

Nieuwe Ronaldo CR7 pak voor kinderen ode aan Portugal!

Het nieuwe pak is onderdeel van de nieuwe CR7 Chapter 6 lijn van Nike. Dit is de één-na-laatste Chapter CR7 collectie. Hierna volgt nog één collectie. De CR7 Chapter 6 collectie staat geheel in het teken van Ronaldo’s successen bij het nationale elftal van Portugal en dan met name het winnen van Euro 2016. Voor het nieuwe Nike CR7 trainingspak is dit niet anders. De zip top van het pak is geheel zwart en wordt gekenmerkt door het flitsende design van ruiten over de body van de nieuwe CR7 training sweater. De ruiten op deze drill top staan symbool voor het flitsende spel van Ronaldo, zowel bij het Portugese elftal als bij Real Madrid. Verder bevat de training top ook nog gouden accenten. Deze gouden details zijn te vinden in de strip over de mouwen en schouders en in de swoosh van Nike en het CR7 trademark teken op de borst. De gouden details verwijzen naar het gewonnen EK in Frankrijk, waarin Ronaldo een groot aandeel had. Ook de binnenkant van de hals bevat nog een uniek detail. Hier bevindt zich namelijk een taping in de kleuren van de Portugese vlag. Deze strip is rood/groen. Qua technische kenmerken heeft de nieuwe training top van Ronaldo de gebruikelijke kenmerken. De hals bevat een hoge hals met een rits en de mouwen zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en goed meebewegen met de bewegingen van het lichaam, waardoor je voldoende bewegingsvrijheid hebt als je de training top draagt.

De nieuwe CR7 Chapter 6 trainingsbroek heeft zelfde kenmerken als de top. Ook de broek bevat aan de zijkanten gouden accenten en op de zijkanten van de broek prijken de logo’s van Nike en CR7 in het goud. De bovenkant van deze zwarte trainingsbroek is uitgerust met een elastische tailleband. Met deze band kan de pasvorm aangepast worden. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kan doen. Verder heeft de broek van Ronaldo een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Uiteraard bevat de broek ook aan de zijkanten zakken!

Het nieuwe Ronaldo trainingspak is ook weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Wil jij net als Ronaldo, met zijn mentaliteit, snelheid en talent, schitteren in dit pak en verschillende records verbreken? Check hieronder waar je het pak kunt bestellen! Check ook de nieuwste voetbalschoenen van Ronaldo!

Ronaldo CR7 trainingspak bestellen

Het nieuwe Ronaldo trainingspak van Nike kan je vanaf nu bestellen voor kinderen. Dit kan in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. De drill top en broek kunnen los van elkaar gekocht worden. Beide items hebben een prijs van slechts € 40,-. Deze items zijn niet voor volwassenen beschikbaar!

Bestel het direct in deze winkel! 

of deze SHOP!