Het zwarte Nike CR7 LVL Up trainingspak is ode aan Mercurial

Nike heeft weer een nieuw CR7 trainingspak uitgebracht! Het pak is onderdeel van het nieuwe LVL UP pack, waarvan de Nike Mercurial voetbalschoenen de echte eyecatcher zijn. Dit zijn dan ook de voetbalschoenen die Cristiano Ronaldo bij Juventus en het nationale elftal van Portugal gaat dragen. Dit geldt niet voor het trainingspak. Dit pak wordt niet door de Portugees gedragen. Sterker nog, Nike heeft dit trainingspak alleen voor kinderen uitgebracht. Qua design bevat het pak wel dezelfde kenmerken als de nieuwe voetbalschoenen van Ronaldo. De Nike bestaat dit jaar twintig jaar en dit is dan ook de reden dat er verschillende designelementen van sneakers en voetbalschoenen in het pak en de gehele collectie verwerkt zijn. Check!

Nike CR7 trainingsjack en trainingsbroek Ronaldo - LVL Up pack

Het nieuwe CR7 Nike LVL Up trainingspak voor kinderen bestaat uit een trainingsjack of training top en een trainingsbroek. Het jack is geheel zwart en bevat en speciale band over het midden. Deze band is ook zwart en bevat een camouflage achtige print van kleine vakjes. Dit element is een ode aan de Air Safari sneaker van Nike, die voor het eerst in 1987 door Nike werd gelanceerd en waarvan designelementen voor het eerst in 2010 in de Mercurial voetbalschoenen verwerkt werden door het Amerikaanse sportmerk. Op het oog heeft het jack verder een vrij simpel design. Van Nike mogen we wel wat meer verwachten zou je zeggen. Dat is ook zo! De details zie je pas als je het jack open doet. De binnenkant van de kraag bevat namelijk een kleurige print, die ook tevoorschijn komt als je de zakken open doet. De print bestaat uit lijnen met een safari, silverware, cheetah, galaxy, lava, neon, metallic en gouden print. Deze lijnen verwijzen naar de rijke heritage van alle Mercurials die het merk de afgelopen jaren heeft uitgebracht en zijn ook terug te vinden in de nieuwe Nike Mercurials. De swoosh van het sportmerk prijkt met trots op de rechter borst en verder heeft het trainingsjack natuurlijk de perfecte fit.

De trainingsbroek van het nieuwe CR7 trainingspak is ook zwart en bevat de Safari print in een zak op de achterkant van de broek. Ook de trainingsbroek bevat een kleurige print en deze is te vinden aan de binnenkant van de zakken. Ook de tailleband bevat deze super vette print. Verder heeft de trainingsbroek van Nike de gebruikelijke kenmerken. De swoosh staat op de linker bovenkant van de broek en verder heeft de broek natuurlijk een super strakke fit. Dit wordt door Nike de tapered fit genoemd. De onderkant van de broek bevat natuurlijk ook weer enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. Uiteraard zijn de pakken uitgerust met de Dri Fit technology, waardoor het pak zowel ideaal is om casual te dragen als om in te trainen of sporten! Deze collectie bevat ook een super dik trainingsshirt. 

Ronaldo Nike trainingspak voor kinderen bestellen

Het nieuwe Ronaldo trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop! Dit kan alleen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het pak is dus alleen beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 en 13 jaar. Zowel het trainingsjack als de broek hebben een prijs van ‘’slechts’’ € 40,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel de gehele LVL Up collectie exclusief in deze SHOP!