Het zwart/roze Ronaldo CR7 Nike trainingsshirt en tenue 2018-2019

Ben je fan van Ronaldo? Lees en huiver! In het kader van de Chapter 7 lijn van Nike heeft het Amerikaanse sportmerk een nieuw CR7 trainingssetje gelanceerd. Het laatste deel van de Chapter collectie van Ronaldo is een ode aan zijn rugnummer, maar dat niet alleen. Het is ook een beetje een ode aan de nieuwe club van de Portugese aanvaller, Juventus. In de Chapter 7 lijn staan uiteraard de Mercurial Superfly voetbalschoenen van de sterspeler centraal. De collectie bevat echter ook een trainingspak en een trainingssetje. Wij gaan het in deze blog over het trainingssetje hebben, dat bestaat uit een trainingsshirt en een trainingsbroekje!

Zwart/roze Nike CR7 trainingsshirt en voetbalbroekje

In het Ronaldo CR7 Nike trainingsshirt zit eigenlijk alles verborgen. Het trainingsshirt is overwegend zwart. Dit is natuurlijk één van de clubkleuren van Juventus. Het shirt bevat verder over de voorkant een print van het rugnummer van de Portugese sterspeler, nummer 7. Dit is het rugnummer dat Ronaldo al vijftien jaar op zijn voetbalshirt draagt. Sinds zijn transfer van Sporting Lissabon naar Manchester United in 2003-2004 draagt Ronaldo al nummer 7 en vervolgens ook bij Real Madrid en nu bij Juventus. Verder bevat het nieuwe trainingsshirt ook roze details. Deze roze accenten zijn in het nieuwe CR7 trainingsshirt te vinden in de taping over de mouwen. De roze tint is ook weer een ode aan Juventus. Daar zit een klein verhaal achter. We weten bijna niet beter dan dat Juventus in zwart/witte voetbalshirts speelt. In de jaren na de oprichting van de club uit Turijn was dit echter niet het geval. Van 1897 tot 1903 droeg Juve echter roze voetbalshirts. De roze tint in het nieuwe pak van Cristiano Ronaldo is dus een verwijzing naar de oprichters van Juventus. Nog meer symboliek komt terug aan de achterkant van het shirt. Hier prijken namelijk zeven symbolen. Deze zeven symbolen verwijzen naar de 7 ‘’Chapters’’ die Nike vanaf 2015 heeft gelanceerd en allemaal betrekking hebben op het persoonlijke leven of de carrière van de Portugees. In de symbolen komen onder andere zijn rugnummer, het wapen van Portugal en het symbool van de geboortestad van Ronaldo terug. Het shirt heeft verder een ronde hals en strakke mouwen. Dit shirt is ook in een versie beschikbaar in de clubkleuren van Juve, in het zwart/wit dus. Op de linker borst van de shirts prijkt de swoosh van Nike met een groot CR7 trademark teken.

Het trainingstenuetje van Ronaldo kan compleet gemaakt worden met een speciaal trainingsbroekje. Dit broekje heeft dezelfde kleuren als het shirt en is zwart met roze details. Ook op het broekje prijken de swoosh en het trademark teken van de Portguees. Onderdeel van dit nieuwe pack is het nieuwe zwart/roze CR7 trainingspak. Deze trainingslijn wordt door Ronaldo overigens niet gedragen in de voorbereiding op de wedstrijden van Juventus en is puur en alleen uitgebracht voor de echte, die hard Ronaldo fans!

CR7 trainingstenue en trainingsshirt bestellen

Het nieuwe CR7 trainingsshirt of trainingstenuetje kan je alleen voor kinderen bestellen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Het shirt heeft een prijs van € 30,- en het trainingsbroekje is € 25,-. In totaal heeft het Ronaldo trainingstenuetje dus een prijs van € 55,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe Ronaldo shirt en tenuetje direct in deze winkel! 

of deze SHOP!