Nike lanceert nieuw CR7 Ronaldo trainingsshirt voor 2017!

Nike heeft in navolging van een nieuw CR7 trainingspak en nieuwe voetbalschoenen ook nieuwe trainingsshirts toegevoegd aan de CR7 Ronaldo lijn van het merk. Deze trainingsshirts zal Ronaldo zelf nagenoeg niet dragen, behalve wanneer de speler van Real Madrid niet bij de club en dus voor zichzelf traint. Het nieuwe CR7 trainingsshirt, of zoals Nike het noemt het ''NIKE DRY CR7 SQUAD TOP'', is in drie verschillende kleuren gelanceerd. Deze drie shirts hebben hetzelfde template. Check alle informatie over het nieuwe shirt hieronder.

Nieuw CR7 trainingsshirt in verschillende kleuren

Gemakshalve bespreken we het shirt dat dezelfde kleuren heeft als de nieuwe CR7 Nike Mercurial Superfly Chapter 4 voetbalschoenen en het nieuwe trainingspak. Het shirt maakt gebruik van het standaard template van Nike, die het merk ook gebruikt voor de trainingsshirts voor clubs als Barcelona en Paris Saint Germain. Het nieuwe CR7 trainingsshirt is overwegend oranje en bevat een crew neck. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de zwarte strip over de mouwen en schouders en bevindt zich aan de onderkant van de training top een vervagend effect, waarbij het shirt een donkerdere kleur krijgt. Op de rechter borst van het trainingsshirt prijkt de swoosh van Nike in het zilver. Opvallend genoeg is er een verschil in het shirt voor kinderen en volwassenen. Het shirt voor volwassenen bevat niet het CR7 logo op de borst, terwijl het trainingsshirt voor kinderen wel het trademark teken van de Portugese speler bevat. Naast een oranje shirt heeft Nike ook een blauwe en grijze versie van het shirt gelanceerd. Het nieuwe trainingstenue van Ronaldo kan gecompleteerd worden door een speciaal trainingsbroekje. Nike heeft het broekje namelijk ook in drie verschillende kleuren gelanceerd: zwart/grijs/oranje, navy blauw/rood en oranje grijs. De broekjes bevatten ook het vervagende effect die op de shirts aanwezig is en zijn ook uitgerust met de logo's van Nike en CR7.

Zoals alle trainingskleding van Nike is deze trainingskleding ook uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat iedereen dit het shirt draagt optimaal kan presteren.

CR7 Ronaldo trainingsshirt kopen

Het nieuwe CR7 trainingsshirt voor 2017 kan je per direct kopen. Het shirt voor kinderen heeft een prijs van € 35,- en het shirt voor volwassenen heeft een prijs van € 40,-. Het bijbehorende voetbalbroekje heeft een prijs van € 30,- voor kinderen en € 35,- voor volwassenen. Wil je andere CR7 Nike producten kopen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe CR7 trainingsshirt of voetbalshirt in DEZE SHOP