10 april 2017

Zwart oranje Nike CR7 Ronaldo trainingspak 2017

In navolging van de nieuwe Nike Mercurial Superfly Ronaldo Chapter 4 voetbalschoenen heeft Nike ook een geheel nieuwe CR7 collectie gelanceerd met performance en casual kleding. Deze lijn bevat onder andere een t-shirt, trainingsshirt, cap en het trainingspak. Vandaag lichten we het nieuwe CR7 Nike trainingspak voor kinderen uit, welke door het Amerikaanse sportmerk vandaag is gelanceerd. Nike heeft twee pakken gelanceerd. Het ene pak bevat een zip training top en het andere Ronaldo trainingspak bevat een trainingsjack. Beide pakken hebben dezelfde trainingsbroek. Check hieronder alle details.

Zwart/oranje CR7 trainingsjack, sweater en trainingsbroek

Het nieuwe CR7 Nike trainingspak is een week gelanceerd na de Nike Mercurial Superfly CR7 voetbalschoenen. Het trainingsjack en de zip top van het pak zijn allebei overwegend zwart en bevatten oranje accenten. Deze oranje accenten komen terug in de strip over de schouders en mouwen en in een detail op de achterkant van het jack en training sweater. Hier staan namelijk de getallen: ''02-12-08. '' Dit is een verwijzing naar de datum waarop Ronaldo voor het eerst in zijn carrière werd uitgeroepen tot beste voetballer van de wereld en de Ballon D'Or dus won. De rechter borst van zowel het jack als de sweater bevat de swoosh van Nike en de andere borst bevat het CR7 trademark logo. Het jack is aan de zijkanten uitgerust met twee zakken en de training sweater niet. Beide items worden gecompleteerd door een zwarte trainingsbroek met aan de zijkanten een fel oranje strip, waardoor je nog meer opvalt, wanneer je dit pak in het donker draagt. Deze strip loopt ongeveer tot de knieën. Op de broek zijn ook weer de logo's van Nike en CR7 vertegenwoordigd. Verder bevatten deze zogenaamde tech training pants twee zakken aan de zijkanten en heeft de broek een strakke pasvorm.

Zoals alle trainingskleding van Nike is ook het nieuwe CR7 pak uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat iedereen die dit pak draagt optimaal kan presteren. Check ook het nieuwe, oranje CR7 trainingsshirt. 

CR7 trainingspak kopen

Het nieuwe Ronaldo trainingspak kan je vanaf nu kopen. De prijs van het pak is voor volwassenen € 120,- en voor kinderen € 99,95. De training sweater voor kinderen heeft een prijs van € 55,- en voor volwassenen € 65,-. Dit geldt ook voor de bijbehorende trainingsbroek. Check hieronder waar je deze items kan kopen of check andere CR7 producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe CR7 trainingspak in DEZE SHOP