Ronaldo's omhaal vereeuwigd in portret van Swarovski diamanten

Cristiano Ronaldo's fantastische doelpunten in de Champions League halve finale van Real Madrid en zijn huidige club Juventus is door de Colombiaanse artiest met de toepasselijke naam MR Bling vereeuwigd in een waar kunstwerk, gemaakt van Swarovski kristallen. Hoe vet! Het kunstwerk van de Colombiaanse kunstenaar bevat een een afbeelding van CR7 en één van de mooiste doelpunten van 2017-2018 en dat ook nog eens van diamanten. Dit past natuurlijk precies in het straatje van de Portugese sterspeler!

Zijn omhaal in de wedstrijd wedstrijd tussen Real Madrid en Juventus werd officieel uitgeroepen tot mooiste doelpunt van vorig seizoen. Op de website van de UEFA kreeg zijn fenomenale omhaal maar liefst 200.000 stemmen. Zelfs de supporters van Juventus applaudisseerden voor dit fantastische doelpunt van Ronaldo. De Portugees heeft altijd gezegd dat deze ode van de supporters van Juve meegespeeld heeft in de beslissing om afgelopen zomer te transfereren naar de Serie A gigant. Het kunstwerk van Mr. Bling is een passend beeld voor een nieuwe diamant en aan de foto's te zien is Ronaldo daar erg blij mee.

In 2013 maakte de Colombiaanse kunstenaar al een zelfde kunstwerk voor Messi. Destijds werd gezegd dat die om een verrassing voor Messi ging. Of Ronaldo nu zelf ingehuurd heeft om het kunstwerk te maken of dat het weer om een verrassing gaat, is niet bekend. Feit is wel dat het kunstwerk een waarde heeft van maar liefst € 45 miljoen! Mr. Bling heeft het afgelopen decennium faam gemaakt door echte kristallen in kleding te verwerken of in accessoires. Eerdere deed de artiest al opdrachten voor voetballers als Ronaldinho, Neymar, Modric, Marcelo, Cuadrado, Hulk en verschillende celebrities in andere takken van sport en fashion!

Check hieronder nog wat afbeeldingen van de meesterwerken van MR. Bling. Mocht je toevallig nog zo'n 25 tot 60 miljoen euro willen besteden, neem dan contact op met de Colombiaan! Een portret van diamanten is namelijk het enige wat nog ontbreekt in je badkamer ;)! Het ziet er in ieder geval super ziek uit!

Heb je geen geld voor dit portret! Dan is er altijd nog de CR7 lijn van Nike. Die kan je bestellen in deze SHOP!