Nike tech fleece trainingspak - relaxen na het voetballen

Over dit pak hebben we het nog niet gehad! En dat mag opvallend genoemd worden, omdat dit trainingspak mateloos populair is onder voetballers. Steeds vaker zien we voetballers voor en na wedstrijden en trainingen het tech fleece pak van Nike dragen. Het is namelijk het ideale trainingspak om in te chillen na afloop van een enerverende wedstrijd en training. Opvallend genoeg is het pak door Nike ook uitgerust om in te sporten en bevat het de nieuwste technologieën. Dit maakt het tech fleece trainingspak van het Amerikaanse sportmerk het ideale pak om eigenlijk de hele dat te dragen. Meer weten over het tech fleece trainingspak? Lees dan vooral hieronder verder. Uiteraard geven we ook aan waar je dit pak, welke bestaat uit een zip hoody en strakke tech joggingsbroek, exclusief kan bestellen.

Wil je direct het Nike tech fleece trainingspak bestellen voor kinderen of volwassenen? Check het exclusief in deze online SHOP 

of deze online winkel! 

Nike tech fleece jack en joggingsbroek

Het Nike tech fleece pak is door het van origine Amerikaanse sportmerk in verschillende kleuren uitgebracht en ieder seizoen komen hier verschillende kleurstellingen bij. Momenteel kan je het pak bestellen in het grijs, donker blauw, zwart en groen. Zoals het woord eigenlijk al zegt is het zip vest gemaakt van een zacht fleece materiaal. Deze combinatie van katoen (68%) en polyester (32%) zorgt ervoor dat de tech fleece windrunner van het pak lekker zacht aanvoelt als je deze aan hebt. Verder zien we op de borst de iconische v-baan terug komen. Dit betreft een taping, waardoor het jack nog strakker om het lichaam valt. Ook de zogenaamde raglan ribboorden zorgen voor dit effect. Het design van deze v-baan, wordt ook wel de chevron genoemd en is geïnspireerd door de windrunners die door Nike voor het eerst in 1978 introduceerde. Tot die periode stond Nike vooral bekend om haar schoenen. Het tech fleece trainingsjack wordt verder gekenmerkt door de hoge hals met capuchon aan de achterkant, waarin je je perfect kunt verbergen na een training of wedstrijd. De hoody van het tech fleece pak is aan de zijkanten uitgerust met twee steekzakken, waarin je ook weer perfect je handen kan verstoppen. Kenmerkend aan het jack is ook de achterzoom. Deze is iets langer, waardoor het vest een nog modieuzere look heeft. Niet onbelangrijk voor voetballers van tegenwoordig. Het tech fleece Nike jack bevat verder raglanmouwen en ronde naden, voor een perfecte bewegingsvrijheid. Verder wordt het jack afgemaakt door het speciale Nike Sportswear logo op de linker borst.

Het Nike tech fleece trainingspak wordt compleet gemaakt door een chille joggingsbroek. Zoals vrijwel alle trainingsbroeken van het sportmerk heeft de broek een toelopende pasvorm. Dit betekent dat de broek vooral strak om de kuiten en enkels valt. Deze broek valt dus vrij gestroomlijnd om de benen. Ook deze broek bestaat uit een combinatie van katoen (66%) en polyester (34%), waardoor dit ook weer een heerlijk zacht gevoel geeft, wanneer je deze draagt. De bovenkant van de Nike joggingsbroek bevat een elastische tailleband met trekkoord, waardoor je de broek strakker en los kan doen en ook deze trainingsbroek is aan de zijkanten uitgerust met een taping, waardoor de broek perfect valt. Deze tech fleece broek is ook weer te bestellen in verschillende kleuren zoals blauw, zwart, grijs en groen. Niet onbelangrijk is dat op deze broeken ook weer het Nike Sportswear logo prijkt en de zijkanten zijn uitgerust met steekzakken.

Conclusie: Het Nike tech fleece joggingspak is vooral het ideale pak om in te chillen, door het zachte materiaal. Anderzijds is het ook een pak om rustig in te sporten, doordat in het pak ademend materiaal is verwerkt. Met andere woorden is het tech fleece trainingspak dus ideaal voor voetballers na het trainen of een wedstrijd. Ben je op zoek naar een trainingspak om echt in te trainen of te sporten? Check dan het nieuwste Nike trainingspak voor 2017-2018.

Nike tech fleece trainingspak kopen

Het Nike tech fleece trainingspak of joggingspak kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De hoody en joggingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De hoody heeft een prijs van € 100,- voor volwassenen en € 80,- voor kinderen. De joggingsbroek is € 80,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Check bovendien goedkopere Nike tech fleece pakken in de onderstaande shops. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwste Nike tech fleece trainingspak in de officiële NIKE SHOP

of deze winkel!