12 februari 2018

Nieuwe Nike Fast Fit Vaporknit technologie in WK voetbalshirts Nike

Vorige week zijn de eerste Nike voetbalshirts voor het WK van 2018 gelanceerd. Niet alleen de designs van de tenues van verschillende landen zijn geüpdatet, Nike heeft de tenues namelijk ook uitgerust met een geheel nieuwe technologie. Deze technologie heet de Nike Fast Fit Vaporknit. Dit is de opvolger van de bekende Nike Vapor Aeroswift. Tijdens het WK van 2018 spelen alle elftallen, waarvan Nike kledingsponsor is met een tenue met deze technologie. De Nike Fast Fit Vaporknit technologie staat geheel in het teken van snelheid! Meer weten over deze technologie? Check hieronder alle details!

Nike Fast Fit Vaporknit 2018 technologie

Twee jaar geleden, in de aanloop naar het EK van 2016, lanceerde  Nike een compleet nieuwe ontwerp, het Nike Vapor Aeroswift template. Dit template was onder de supporters niet erg populair. Vooral over het design was veel ophef, omdat de shirts vaak een saai ontwerp hadden. Daar is volgens Nike nu verandering in gekomen. De shirts voor het WK van 2018 bevatten niet alleen een nieuwe technologie, maar dus ook een nieuw template. De authentic voetbalshirts bevatten alleen de technologie. De authentic voetbalshirts zijn de shirts die de spelers daadwerkelijk dragen tijdens de wedstrijden. Deze hebben vrijwel hetzelfde design als de shirts die ook in de winkels te koop zijn en zijn dus ook uitgerust met de Nike Fast Fit Vapor technologie. Om deze reden zijn de authentic voetbalshirts van Nike duurder.

Het nieuwe Nike 2018 Fast Fit Vaporknit-shirt heeft een modern design. Er zijn verschillende elementen aan het ontwerp toegevoegd, zodat het shirt een optimaal ademend vermogen heeft. Een ander kenmerk van het voetbalshirt is dat het shirt erg licht is het shirt de ultieme snelheid uitstraalt. Dit heeft Nike gedaan door op de getailleerde raglanmouwen speciale garen aan te brengen. Daarnaast heeft het shirt ter hoogte van de borst en op de achterkant van het shirt een meer open textuur. Dit zijn de gebieden op het shirt, waar de spelers het meest zweten en het zweet dus optimaal naar de buitenkant van het shirt gebracht moet worden.  Natuurlijk bestaat het tenue niet alleen uit een shirt maar heeft het Amerikaanse sportmerk ook een voetbalbroekje met nieuwe technologieën uitgebracht. Opvallend aan deze shorts is dat deze voor het eerst in de geschiedenis geen naden bevatten. Doel is meer flexibiliteit en minder afleiding te creëren.

Features Nike Fast Fit Vaporknit tenue

Kort samengevat bevatten de nieuwe authentic tenues van Nike de volgende kenmerken.

  • Op de mouwen van het shirt zijn speciale garen gebruikt. Deze dragen bij aan de snelheid en esthetiek van het ontwerp.
  • Ook heeft Nike gekozen voor een open textuur van het gebreide deel op de borst en de rug. Door deze textuur heeft het shirt een beter ademend vermogen, waardoor zweet sneller naar de buitenkant van het shirt wordt getransporteerd en het shirt nog beter ventileert.
  • Ook is er bij de Nike Fast Fit Vaportknit gebruik gemaakt van een nieuwe technologie om het embleem van het land op de borst van het shirt te zetten. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat het embleem 64 % lichter is dan bij de Nike Vapor Aeroswift. Dit komt ook weer ten goede aan het ademende vermogen van het tenue. Het Nike Fast Fit Vapor voetbalshirt is zelfs het meest ademende ontwerp ooit van Nike!
  • Bovendien is er aan de binnenkant van het shirt gebruik gemaakt van ingebouwde strips. Deze strips zorgen ervoor dat het shirt niet vastklampt aan je huid, wanneer je aan het voetballen of sporten bent.
  • In de voetbalbroekjes zijn de naden verdwenen. Dit zorgt ervoor dat de wrijving van de broek vermindert en het vergroot je bewegingsvrijheid. Hierdoor voel je jezelf veel vrijer in de broek wanneer je een wedstrijd aan het spelen bent. 

Deze technologie is dus alleen in de authentic tenues verwerkt. De replica voetbalshirts bevatten wel de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check snel het nieuwste Engeland WK 2018 voetbalshirt en het Nigeria voetbalshirts, die uitgerust zijn met deze nieuwe technologieën.

Authentic voetbalshirt met Nike Fast Fit Vaporknit kopen

De authentic voetbalshirts van Nike voor het WK van 2018 met de Nike Fast Fit Vapor technologie kan je vanaf maart bestellen in de onderstanade winkel. De prijs van deze authentic voetbalshirts is € 120,-. Deze shirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar. Dit betekent dat de je shirts alleen in de maten S, M, L, XL en XXL kunt bestellen. De replica shirts van Nike hebben een prijs van € 85,-. In de onderstaande winkels kan je de authentic voetbalshirts van Nike laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt altijd de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen.

Bestel de nieuwste Nike WK 2018 voetbalshirts bij Subside Sports!