Major League Soccer voetbalshirts 2017

De Major League Soccer 2017 begint komend week! Portland Timbers trapt in de eerste wedstrijd van het seizoen af tegen Minnesota United. Dagelijks hebben we afgelopen maand nieuws gebracht over de de nieuwste Major League Soccer voetbalshirts van 2017. Nu is het tijd om een overzicht van alle MLS voetbalshirts voor 2017 (en sommigen ook voor 2018) te presenteren. Adidas heeft namelijk voor alle clubs tenminste één nieuw shirt gepresenteerd. Het Duitse sportmerk is namelijk van alle elftallen in de Major League Soccer kledingsponsor. Check hieronder de details van alle shirts met een link naar de specifieke blogs. Alle Major League Soccer voetbalshirts bevatten unieke details, welke je kan vinden in de blog over het shirt.

Atlanta United voetbalshirts 2017

Atlanta United maakt haar debuut in de MLS dit jaar en wordt getraind door voormalig Barcelona trainer Tata Martino. Adidas heeft voor de club zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt gelanceerd. Waar het thuisshirt zwarte en rode verticale banen met gouden details bevat, is het uitshirt van de club overwegend wit met rode accenten. Check meer details van de nieuwe Atlanta United voetbalshirts

atlanta-united-voetbalshirts

Chicago Fire voetbalshirts 2017

Adidas heeft dit seizoen alleen een nieuw uitshirt voor Chicago Fire gelanceerd. Dit betekent dat de club hetzelfde thuisshirt zal dragen als vorig seizoen. Het nieuwe uitshirt voor Chicago Fire is overwegend grijs met horizontale banen en bevat ook navy blauwe en rode accenten. Check meer details over de nieuwste Chicago Fire voetbalshirts of check de foto's hieronder!

Colorado Rapids voetbalshirts 2017

Voor Colorado Rapids geldt hetzelfde als voor Chicago Fire. Ook deze Amerikaanse club houdt hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen en heeft in samenwerking met adidas een geheel nieuw uitshirt gelanceerd. Dit shirt is overwegend geel met blauwe mouwen en een klassieke henley collar! Check de foto's van beide shirts hieronder of check alles over de voetbalshirts van Colorado Rapids!

Columbus Crew voetbalshirts 2017

Bij Colombus Crew zijn er komend seizoen 'eigenlijk' twee nieuwe shirts. De club heeft in samenwerking met adidas een nieuw thuisshirt gelanceerd. Dit shirt is geel met flitsende zwarte blokjes over de zijkanten van het shirt. Verder komen er nog meer verschillende zwarte details terug in het shirt van Columbus Crew. De club heeft ook een nieuw uitshirt. Dit shirt is echter het thuisshirt van vorig seizoen. Check hieronder de foto's of check meer van de voetbalshirts van Columbus Crew!

DC United voetbalshirts 2017

Adidas heeft misschien wel één van de vetste MLS voetbalshirts voor DC United gelanceerd. De club speelt dit seizoen in een nieuw uitshirt met all-over print van de vleugels van de adelaar uit het clublogo. Het shirt is verder een combinatie van wit, grijs en rood en bevat een henley collar. Het thuisshirt heeft een iets simpeler design en is hetzelfde als vorig seizoen. Check hier de nieuwe DC United voetbalshirts.

 

FC Dallas voetbalshirts 2017

Als we het over bizarre MLS voetbalshirts hebben, mogen we zeker niet het uitshirt van FC Dallas vergeten. Adidas heeft namelijk een nieuw uitshirt gepresenteerd met een all-over print van een sterrenhemel over de voorkant van het shirt. Het shirt is verder een combinatie van blauw en wit en bevat een henley collar. Het thuisshirt blijft hetzelfde als vorig seizoen en bevat rode, horizontale banen met witte pinstripes en zowel blauwe als witte details. Check hieronder de foto's of check de FC Dallas voetbalshirts!

Houston Dynamo voetbalshirts 2017

Houston Dynamo speelt komend seizoen in een nieuw thuisshirt. Adidas heeft voor de Amerikaanse club een oranje shirt gelanceerd met dunne horizontale strepen en een ronde hals. Hoewel het shirt verder tal van details bevat, lijkt het shirt op het oog een vrij simpel design te hebben. Het uitshirt van de club is wat flitsender. Dit shirt is zwart met oranje v-banen over de borst en betreft hetzelfde uitshirt als de club in 2016 had. Check hieronder de foto's of meer over de Houston Dynamo voetbalshirts

La GALAXY voetbalshirts 2017

LA Galaxy en adidas hebben alleen een nieuw uitshirt gelanceerd. Dit shirt is geheel navy blauw met helder blauwe details. Het thuisshirt van de club is hetzelfde als vorig seizoen. Dit shirt is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale banen in de clubkleuren over het shirt. De blauw en gele tinten komen ook weer terug in de v-hals en bies. Check de foto's of check veel meer details van de LA Galaxy voetbalshirts.

Minnesota United FC voetbalshirts 2017

Minnesota United debuteert komend seizoen ook in de Major League Soccer. Om deze reden heeft adidas zowel een nieuw thuisshirt als uitshirt gelanceerd. Vooral het nieuwe thuisshirt van de club springt in het oog. Dit shirt is zilver met licht blauwe details. Deze komen terug in de sash en de adi trademark strepen. Het sponsorlogo op de shirts van Minnesota United mag er ook zijn. Check de foto's of check meer details van de nieuwe Minnesota United voetbalshirts.

Montreal Impact voetbalshirts 2017

Montreal Impact is één van de drie Canadese clubs, die dit seizoen in de Major League Soccer speelt. De Canadezen zullen hun thuiswedstrijden spelen in hetzelfde shirt als vorig jaar. Dit shirt heeft veel weg van de shirts van Inter Milan. Het uitshirt van de club uit Montreal is nieuw en is wit met blauwe en zilveren details. Check de foto's of check meer over de Montreal Impact voetbalshirts.

New England Revolution voetbalshirts 2017

New England Revolution goes Paris Saint Germain en Feyenoord style. Het thuisshirt van de club zal hetzelfde zijn als het shirt van vorig jaar. Dit betekent dat het trikot geheel in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt van Paris Saint Germain. Het nieuwe uitshirt van de club wordt gekenmerkt door het half-om-half design, waardoor het iets weg heeft van het voetbalshirt van Feyenoord. Check de foto's of check alle details van de New England Revolution voetbalshirts.

New York City FC voetbalshirts 2017

We zijn op de helft! New York City FC speelt komend seizoen in een nieuw thuisshirt, welke natuurlijk licht blauw is met navy blauwe en dit jaar ook oranje accenten. Dezelfde oranje accenten komen terug in het flitsende uitshirt van de club. Dit betreft hetzelfde uitshirt als vorig jaar en bevat een design van flitsende cirkels. De oranje kleur is geïnspireerd door de kleuren van de stad New York. Check hieronder de foto's of check meer over de New York City voetbalshirts.

New York Red Bulls voetbalshirts 2017

Ook die andere club uit New York heeft een nieuw thuisshirt. Het nieuwe thuisshirt van NY Red Bulls is wit met rode accenten en wordt gekenmerkt door de diagonale rode strepen op het shirt. Het uitshirt betreft hetzelfde shirt als vorig seizoen en is blauw met gele accenten. Check de foto's hieronder of check meer over de NY Red Bulls voetbalshirts.

Orlando City SC voetbalshirts 2017

Orlando City SC draagt komend seizoen een nieuw uitshirt. Dit shirt is geheel in stijl van de clubkleuren van de club. Het shirt is paars met een melange print en bevat een stijlvolle kraag en ook nog eens gouden details. Het uitshirt is hetzelfde als vorig seizoen en is een combinatie van wit, paars en goud. Ook dit shirt bevat een stijlvolle kraag. Check de foto's of check meer over de Orlando City SC voetbalshirts.

Philadelphia Union voetbalshirts 2017

Philadelphia Union heeft een nieuw uitshirt. Het shirt is wit met navy blauwe mouwen en een navy blauw hals. De drie strepen van adidas op het shirt zijn goud. Het thuisshirt van de club is hetzelfde als vorig seizoen en wordt gekenmerkt door de brede gouden verticale baan over het midden van het shirt. Verder is dit shirt navy blauw. Hoofdsponsor van de club is BIMBO. Check de foto's of check meer details van de nieuwe Philadelphia Union voetbalshirts.

Portland Timbers voetbalshirts 2017

Portland Timbers had dit jaar de primeur. Al in november lanceerden de club en adidas het nieuwe thuisshirt voor dit seizoen. Daarmee was het shirt van Portland Timbers het eerste MLS shirt voor 2017 dat gepresenteerd werd. Het shirt is groen met gouden accenten en heeft daardoor een ''classy look''. Het uitshirt staat daarentegen wat meer in vuur en vlam. Dit shirt bevat namelijk rode en zwarte horizontale banen met een special effect. Dit is hetzelfde shirt als de club vorig seizoen in haar uitwedstrijden droeg. Check de foto's of check meer info van de Portland Timbers voetbalshirts.

Real Salt Lake voetbalshirts 2017

Real Salt Lake draagt komend seizoen een nieuw uitshirt. Dit shirt is geheel in stijl van ''het andere Real'' en is wit met blauwe accenten. Op het oog lijkt het shirt een vrij simpel design te hebben, echter ''less is more'' wordt vaak gezegd. De club uit Salt Lake City draagt hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen. Dit shirt is rood met zwarte en gele accenten. Check de foto's of check meer details van de nieuwe Real Salt Lake voetbalshirts.

San José Earthquakes voetbalshirts 2017

San José Earthquakes en adidas lanceerden afgelopen maand een nieuw thuisshirt. Dit shirt heeft een all-over print van de banen uit het logo van de club. Het shirt is daarmee een combinatie van zwart en blauw. De club draagt hetzelfde uittenue als vorig seizoen, welke wit is met rode accenten. Check meer over de San José Earthquakes voetbalshirts.

Seattle Sounders voetbalshirts 2017

Seattle Sounders en adidas hebben een nieuw uitshirt gelanceerd. Dit shirt is gebaseerd op de shirts van de club uit de jaren '80. De club uit Seattle is de enige club in de Major League Soccer die drie verschillende voetbalshirts heeft. Het thuisshirt en 3e shirt van vorig seizoen zullen ook dit seizoen gedragen worden. XBOX staat als shirtsponsor op de shirts van de club uit de Verenigde Staten! Check de foto's of check meer over de nieuwe voetbalshirts van Seattle Sounders.

Sporting Kansas City voetbalshirts 2017

Sporting Kansas City en adidas hebben een nieuw thuisshirt voor 2017 gelanceerd. Dit shirt is licht blauw met dunne verticale banen en bevat verder een witte polo kraag. De club draagt hetzelfde uitshirt als vorig seizoen. Dit shirt is navy blauw, bevat een henley colar en horizontale banen. Check de foto's en check meer over de Sporting Kansas City voetbalshirts.

Toronto FC voetbalshirts

We sluiten af met twee Canadese clubs. Allereerst bespreken we nog de voetbalshirts van Toronto FC. Toronto heeft dit seizoen een nieuw thuisshirt. Dit shirt is rood met navy blauw details aan de zijkanten van het shirt, in de mouwen en v-hals. Verder bevat het shirt horizontale banen. Het uitshirt betreft hetzelfde uitshirt als vorig seizoen en is een combinatie van rood, wit en blauw. Check de foto's of check de nieuwe voetbalshirts van Toronto FC!

Vancouver Whitecaps voetbalshirts

Vancouver Whitecaps draagt komend seizoen een nieuw thuisshirt. Dit shirt wordt ook wel het ''regenboog'' shirt genoemd. Het shirt is namelijk geïnspieerd door de stad Vancouver, dat bekend staat als ''regen stad''. Vancouver Whitecaps draagt hetzelfde uitshirt als vorig jaar, welke een flitsende combinatie van wit, licht blauw en donker blauw is! Check hieronder de foto's of check de Vancouver Whitecaps voetbalshirts.

 

22 clubs met 45 verschillende shirts! Wat is jouw favoriet? Deel het gerust hieronder! Wij zijn benieuwd!