26 juni 2017

MLS All Stars voetbalshirt 2017

De Major League All Stars spelen op 2 augustus tegen Real Madrid. Speciaal ter ere van de tournee van de beste spelers van de Amerikaanse competitie, is er door adidas een speciaal MLS All Stars shirt gelanceerd. Het Duitse sportmerk is kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs en verzorgt dus ook de productie en het design van het nieuwe MLS All Stars shirt van 2017. Zoals altijd heeft het voetbalshirt weer een uniek design! Check alle informatie over het nieuwe voetbalshirt hieronder!

Het nieuwe Major League Soccer All Stars voetbalshirt is donker blauw en bevat een witte v-hals en heeft over de schouders witte adidas strepen. Verder wordt het shirt gekenmerkt door een unieke print van sterren en twee esdoornbladen. De sterren refereren aan de Amerikaanse clubs, die dit seizoen in de MLS spelen en de twee esdoornbladen verwijzen naar de Canadese clubs in de Major League Soccer. Op het midden van het voetbalshirt prijkt een speciaal sponsorlogo, welke alle shirtsponsoren van de MLS clubs representeert. Aan de achterkant van de kraag staat de tekst: ''CLUB – COUNTRY – COMMUNITY'' met drie rode sterren. Verder bevat het shirt aan de onderkant een speciale rubberen tag met daarin de tekst: ''MLS ALL STAR 2017 – CHICAGO.'' De wedstrijd tussen de Major League All Stars en Real Madrid vindt op 2 augustus plaats in het Soldier Field Stadium in Chicago.'' Het tenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met witte accenten. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen.

Dit nieuwe tenue is alleen beschikbaar in de officiële Major League Soccer shop in de Verenigde Staten. Wil je andere voetbalshirts van MLS clubs kopen, check dan deze SHOP!