MLS All Star voetbalshirt 2019

Adidas heeft vandaag het nieuwe MLS All Star voetbalshirts gelanceerd. Dit is het voetbalshirt dat het MLS All Star team draagt in de wedstrijd tegen Atletico Madrid op 31 juli in het stadion van Orlando City SC. Jaarlijks nemen de beste spelers van de Major League Soccer het op tegen een Europese tegenstander en dat is dit jaar Atletico Madrid. Het tenue wordt dus eenmalig gedragen. Dit jaar is het voetbalshirt van de MLS All Star een ode aan de stad Orlando en Orlando City.

Design MLS All Star tenue 2019: Een ode aan Orlando, de VS en Canada

Het nieuwe Major League Soccer All Star voetbalshirt voor 2019 is overwegend paars, dezelfde kleur als het tenue van Orlando City. Het shirt bevat een all-over graphic print, bestaande uit dunne puntjes en vierkanten. Deze print bevat een patroon van sterren en blaadjes. De sterren zijn een verwijzing naar de sterren van de vlag van de Verenigde Staten en het blad is een verwijzing naar het blad uit de vlag van Canada. De Major League Soccer is namelijk een combinatie van clubs uit beide landen. Dit symboliseert het nieuwe voetbalshirt. Het nieuwe MLS All Star tenue is verder uitgerust met zilveren accenten. De drie strepen op de schouders zijn zilver en hetzelfde geldt voor een lijn aan de onderkant van de mouwen en de toelopende V-hals. De MLS badge staat zowel op de linkerborst als op de rechtermouw en op de rechterborst staat het adidas performance logo in het zilver. Het midden van het tenue is uitgerust met een bullseye en op de achterkant van het shirt staat in de nek het getal 407, verwijzend naar de area code van Orlando. De onderkant van het tenue is ook nog uitgerust met een detail. Hier heeft adidas een gouden icoon van het heelal aangebracht. Het nieuwe MLS All Star tenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met zilveren accenten. Uiteraard zijn de MLS All Star tenue door adidas ook uitgerust met de Climalite technologie, welke ervoor zorgt dat de spelers optimaal kunnen presteren.

MLS All Star voetbalshirt kopen

Het nieuwe MLS All Star voetbalshirt voor 2019 kun je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen. Het voetbalshirt heeft een prijs van € 89,95 voor volwassenen en is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen is het tenue € 69,95 en beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe MLS All Star voetbalshirt direct in DEZE WINKEL!