Nashville SC thuisshirt 2020-2021

De Amerikaanse voetbalclub Nashville SC heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas het nieuwe voetbalshirt voor 2020 gelanceerd. Nashville debuteert dit seizoen in de Major League Soccer, dat vanaf dit jaar maar liefst 26 clubs kent. Een andere club die tot de MLS is toegetreden is Inter Miami CF. In het nieuwe voetbalshirt speelt Nashville SC de Major League Soccer wedstrijden in het het First Tennessee Park gedurende 2020. Zoals van alle clubs op het hoogste niveau van de Verenigde Staten is adidas kledingsponsor van de club.

Nashville SC voetbalshirt en tenue 2020

Het nieuwe Nashville SC thuisshirt voor 2020 werd op een speciaal evenement in de Wildhorse Saloon in Nasvhille gepresenteerd. Zoals alle voetbalshirts heeft dit tenue een speciale naam: ''FOREVER GOLD.'' Het tenue is namelijk fel geel (door adidas electric gold genoemd) en heeft verder een vrij standaard design. Het tenue bevat een ronde hals met aan de achterkant een subtiele zwarte lijn. Ook de drie strepen van adidas op de schouders zijn zwart en hetzelfde geldt voor de logo's van de club, adidas en sponsor RENASANT op de voorkant van het tenue. Het tenue is ook uitgerust met speciale details. Zo bevat de onderkant van het tenue een cirkel met daarin de tekst: ''Inaugural Season 2020.'' Binnen deze cirkel bevinden zich drie sterren, welke verwijen naar de drie delen van de staat Tennessee: Oost Tennessee, Mid Tennessee en West Tennessee. De rechtermouw van het tenue is uitgerust met een speciale Major League Soccer badge, welke geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt is: geel/zwart dus. Het nieuwe thuistenue van Nashville SC wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten drie zwarte adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het nieuwe thuistenue.

Uiteraard zijn de Nasvhille SC tenues weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor vochtafvoer, ventilatie en verkoeling, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door sterren als Mensah, Moloto, Hume, LaGrassa, Winn en nog meer sterspelers. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tenue. Het nieuwe uitshirt van de club wordt in februari door de club en adi gelanceerd.

Nashville SC voetbalshirt bestellen

Het nieuwe tenue van de club uit de Verenigde Staten kun je pas vanaf februari bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. Het tenue is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze winkel

of deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

Nashville SC voetbalshirts 2020

Nasvhille SC thuisshirt 2020