Nasvhille SC thuisshirt 2024-2025 heet 615 Kit!

Het nieuwe Nashville SC thuisshirt 2024-2025 heeft de bijnaam: ‘’The 615 Kit’’. Het voetbalshirt werd vandaag door adidas en de Amerikaanse voetbalclub officieel gelanceerd en wordt door de club uit de muziekstad gedragen tijdens de Major League Soccer en andere thuiswedstrijden in 2024 en 2025 in het Geodis Park. Ook dit voetbalshirt wordt weer twee seizoenen gedragen. Tijdens de uitwedstrijden in 2024 draagt Nasville SC hetzelfde uitshirt als vorig jaar, namelijk het Nasville SC uitshirt 2023-2024.

615 heeft betrekking op het netnummer van en dus staat het Nashville SC thuisshirt 2024-2025 geheel in het teken van de stad! Het derde thuisshirt in de historie van de club is een eerbetoon aan de korte geschiedenis van de club en aan alle fans, voor wie de club een thuis vormt. In samenwerking met de lokale kunstenaar Cymone Wilder heeft de club 35 verschillende clubbadges ontworpen, die betrekking hebben op de verschillende wijken in Nashville. Deze badges kunnen de fans van de club los met het voetbalshirt bestellen. Het Nasvhille SC thuisshirt heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt heeft een donkerdere tint geel dan de vorige versie en wordt gekenmerkt door de brede donkerblauwe band op de borst. In deze band staan de logo’s van de club en Nashville SC in het geel. Alle andere details en kenmerken van het Nasvhille SC voetbalshirt zijn ook donkerblauw. De ronde hals is uitgerust met een donkerblauwe band en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de schouders, de band aan de onderkant van de mouwen en de taping op de zijkanten. Ook alle sponsorlogo’s zijn donkerblauw. Op het midden van voetbalshirt staat hoofdsponsor Renasant en de mouwen bevatten de logo’s van Hyundai en AppleTV. De linkermouw is bovendien uitgerust met de officiële MLS badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: blauw/geel. Het tenue heeft bovendien nog een aantal details. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat het getal 615 met drie sterren. De onderkant van het voetbalshirt is uitgerust met een donkerblauw label met daarin een lichtblauwe golf en de naam van de stad. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met gele adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de sokken.

  • 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Ronde hals
  • Pasvorm: Normaal

Het adidas Nasvhille SC thuisshirt 2024-2025 kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de MLS club. Ben je op zoek naar andere tenues van Major League Soccer clubs? Check het dan in de onderstaande fanshops!

Nasvhille SC thuisshirt 2024-2025 heet 615 Kit!
Nasvhille SC thuisshirt 2024-2025 heet 615 Kit!
Nasvhille SC thuisshirt 2024-2025 heet 615 Kit!
Nasvhille SC thuisshirt 2024-2025 heet 615 Kit!