Nashville SC thuisshirt 2022-2023

De Amerikaanse club Nasville SC heeft in samenwerking met adidas het nieuwe Nasville SC thuisshirt 2022-2023 officieel gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de club uit de staat Tennessee de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Fairgrounds Stadium gedurende 2022 en 2023. Ook dit jaar speelt Nashville SC weer in de Eastern Conference, waar het vorig seizoen als derde eindigde. Adidas is verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van Nashville Soccer Club. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

Nashville SC thuis shirt en tenue 2022-2023

Het Nashville SC thuisshirt 2022-2023 is door adidas omgedoopt tot het ''Homecoming Kit''. Daarmee is het tenue een eerbetoon aan het nieuwe stadion (Nashville Fairground Stadium) van de club, dat plaats biedt aan maar liefst 30.000 supporters en één van de grootste voetbalstadions is in de Verenigde Staten en Canada. Daarnaast is het voetbalshirt een ode aan de passie van de fans van de club. Het Nashville SC voetbalshirt is overwegend geel en is verder afgewerkt met zwarte details. Het tenue is uitgerust met een overlappende V-hals en de adidas strepen staan in het zwart op de mouwen. Ook de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de zijkanten van het voetbalshirt zijn zwart. De band aan de zijkanten van het tenue bevat een print van dunne, horizontale lijnen, welke geluidsgolven symboliseren en verwijzen naar de status van de stad als muziekstad. In deze lijnen is bovendien de letter N verwerkt. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt zijn de coördinaten van het nieuwe stadion van Nashville verwerkt. De logo's van alle sponsors en de club staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Hoofdsponsor Renasant versiert het midden van het tenue en de rechtermouw bevat het logo van mouwsponsor Hyundai. Op de linkermouw prijkt de officiële Major League Soccer badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt: zwart/geel. Het Nashville SC thuistenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten zwarte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het tenue.

Zoals alle adidas voetbalshirts is het nieuwe Nashville SC thuistenue uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in het materiaal van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Nashville SC thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mukhtar, Zimmerman, Loba, Godoy, Sapong, Leal, Jack Maher en nog meer spelers. Nashville SC speelt de uitwedstrijden dit jaar in het Nashville SC uitshirt 2021-2022.

Nashville SC uitshirt bestellen

Het Nasvhille SC thuisshirt kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse club. Andere Major League Soccer voetbalshirts vind je in de onderstaande winkels. Deze zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze winkel

of deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

Nashville SC thuisshirt 2022-2023

Nashville SC thuisshirt 2022-2023

Nashville SC thuisshirt 2022-2023

Nashville SC thuisshirt 2022-2023