Nashville SC uitshirt 2021-2022

Nashville SC en adidas hebben het nieuwe Nashville SC uitshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd dit weekend. In dit nieuwe tenue speelt Nashville Soccer Club de Major League Soccer uitwedstrijden in 2021 en 2022. Vorig seizoen debuteerde de club in de Major League Soccer, maar werd het seizoen afgebroken door corona. Dit is dus het tweede seizoen dat de club uit Tennessee deelneemt aan de Major League Soccer en ook deze jaargang komt de club weer uit in de Eastern Conference. Adidas is de kledingsponsor van alle MLS clubs en is dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe Nashville SC uitshirt.

Nashville SC uit shirt en tenue 2021-2022

Het Nashville SC uitshirt 2021-2022 heeft ook weer een speciale titel en wordt door de club en adidas ‘’The Vibe II Kit’’ genoemd. Het voetbalshirt is overwegend donkerblauw en bevat een all-over print van zigzag banen. Deze diagonale banen vormen samen de letter N uit het clublogo en staan bovendien symbool voor een geluidsgolven, welke refereren aan Nashville als muziekstad. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt zijn ook geluidsgolven in het fel geel verwerkt. De kleurencombinatie van het tenue is geïnspireerd door de bijnaam van de supporters: ‘’Nashville’s Blue & Gold.’’ De fel gele kleur komt  terug in de v-hals en de drie adidas strepen op de schouders. Ook alle logo’s op het tenue zijn fel geel. De rechterborst bevat het adidas logo en de linkerborst bevat de officiële badge van de club. Sponsor RENASANT prijkt op het midden van het tenue in het geel en ook de Major League Soccer badge op de linkermouw is een combinatie van navy blauw en fel geel. Een ander detail op het tenue is een tag aan de onderkant van het voetbalshirt. Deze tag heeft de vorm van de staat Tennessee en dit is een verwijzing naar de geschiedenis van de staat als een bescheiden en betrokken gemeenschap, alsook hoe de spelers iedere inwoner van de ‘’Volunteer State’’ vertegenwoordigen. Het Nashville SC uittenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de voetbalkousen van het tenue.

De Nashville SC uittenues 2021-2022  zijn ook dit jaar weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Mukhtar, Zimmerman, Leal, McCarty, Muyl, Cádiz en andere spelers of check het Nashville SC thuisshirt 2020-2021.

Nashville SC uitshirt bestellen

Het Nasvhille SC uitshirt 2021-2022 kun je pas vanaf april bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. Het tenue is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel je Major League Soccer voetbalshirt altijd in deze winkel

of deze SHOP!  (inclusief goedkope t-shirts)

Nashville SC uitshirt 2021-2022