adidas Major League Soccer Nativo 21 wedstrijdbal

Adidas en de organisatie van de MLS hebben deze week de officiële adidas Major League Soccer wedstrijdbal 2021 gepresenteerd. Met deze voetbal spelen de 27 MLS teams in 2021. Het nieuwe seizoen vangt dit seizoen aan op 3 april en loopt tot 11 december. Waar de Major League Soccer voetbal (de adidas Nativo XXV) vorig seizoen een eerbetoon was aan het 25 jarig bestaan van de competitie, heeft de nieuwe adidas MLS Nativo 21 wedstrijdbal de traditionele Amerikaanse kleuren!

De basiskleur van de adidas Nativo 21 Major League Soccer voetbal is wit en verder is de print uitgerust met rode en blauwe blokken. In deze blokken zijn alle speelsteden van de Major League Soccer clubs verwerkt. Over het witte gedeelte zijn ook grijze graphics verwerkt. Deze graphics verwijzen naar de vlag van de Verenigde Staten en Canada. Zo zien we de sterren van de vlag van de Verenigde Staten op de bal, alsook het esdoornblad uit de vlag van Canada. Op de bal staan ook de logo’s van de Major League Soccer en adidas, evenals de naam van de voetbal. De bal heeft sinds het WK van 2018 hetzelfde template. Mocht je hier nog niet mee bekend zijn, check het hieronder.

Qua functionele details heeft de officiële Major League Soccer voetbal dezelfde kenmerken als de Euro 2020 voetbal, de adidas Uniforia wedstrijdbalDe nieuwe adidas Major League Soccer Nativo 21 voetbal heeft het vernieuwde 6x1 panel design. De bal heeft namelijk zes panels met een goed uitgewerkte en nieuwe vorm. Deze panels zijn middels een naadloze constructie in elkaar gelijmd en bevatten een speciaal oppervlak voor de perfecte controle, nauwkeurigheid, balvlucht en grip. De binnenbal van de nieuwe adidas Major League Soccer voetbal is gemaakt van latex. Uiteraard voldoet de bal dan ook aan alle FIFA voorwaarden als het gaat om de omtrek, het gewicht, de wateropname, de vlucht van de bal en de mate van stuiteren. Check hieronder de officiële marketingafbeeldingen van de nieuwe adidas Nativo 21 wedstrijdbal, waar de clubs vanaf 3 april gaan spelen. 

Major League Soccer adidas Nativo 21 voetbal bestellen

De nieuwe MLS Nativo 21 wedstrijdvoetbal kun je vanaf nu bestellen. De officiële wedstrijdbal bestel je voor een prijs van € 139,95, maar goedkopere versies al vanaf € 12,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe adidas voetbal direct in deze SHOP!

of deze winkel! 

adidas Nativo 21 MLS wedstrijdbal