17 november 2022

St. Louis City SC voetbalshirts 2023

ST. Louis City maakt in 2023 haar debuut in de Major League Soccer en heeft in samenwerking met kledingsponsor adidas de nieuwe ST. Louis City voetbalshirts 2023 gepresenteerd. St. Louis City Soccer Club speelt de thuiswedstrijden in Citypark St. Louis in Missouri. Zoals bij alle Major League Soccer teams het geval is, is adidas de kledingsponsor van de nieuwe Major League Soccer Club. Purina fungeert als hoofdsponsor en op de voetbalshirts staan ook de logo's van BJC Healthhcare en AppleTV.

St. Louis City SC thuisshirt 2023-2024

Het St. Louis City thuisshirt 2023 is fel rood, geïnspireerd door de vlag van de stad St. Louis. Op de rechterkant bevindt zich een print van diagonale blokken, welke symbool staan voor de Gateway Arch, het 192 hoge boogvormige monument in de stad. Het monument werd tussen 1963 en 1965 gebouw en is sindsdien een herkenningspunt voor de skyline van de stad. Het St. Louis City thuisshirt bevat verder donkerblauwe en gele details, waardoor alle kleuren van de vlag van de stad in het voetbalshirt zijn verwerkt. De ronde hals is navy blauw met een subtiele gele lijn. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De baan op de zijkanten van het tenue is ook geel. Deze baan loopt door over de onderkant van de achterkant van het voetbalshirt. Onder de oksels bevindt zich een donkerblauw vlak. De rechterborst bevat het nieuwe adidas performance logo. Dit betreft het zogenaamde 3BAR logo. Het logo van het Duitse sportmerk bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en niet meer het woordmerk van het Duitse sportmerk. De linkerborst is uitgerust met het logo van de club.

Het logo is een combinatie van roze en navy blauw en bevat een design van twee roze lijnen met een roze boog. De roze lijnen staan symbool voor de twee rivieren die de stad doorkruisen (Mississippi en de Missouri) en de boog staat symbool voor de Gateway Arch. De linkerkant van het logo bevat de naam van de club. Op het midden van het tenue staat sponsor PURINA en op de mouwen staan de logo's van BJC en Apple. Zoals alle Major League Soccer tenues bevat het voetbalshirt verschillende details. De binnenkant van de hals is uitgerust met de tekst: ''OUR CITY – OUR HOME''. Op de linker onderzijde van het tenue bevindt zich een badge van de vlag van St. Louis City en de linkermouw bevat de officiële Major League Soccer badge. Deze badge is geheel in stijl van de kleuren van het St. Louis City Soccer Club voetbalshirt: roze/navy blauw.

Het St. Louis City thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en adidas. De kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. Zoals alle adidas tenues zijn de St. Louis City voetbalshirts uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts, die vanaf komend jaar gedragen worden door spelers als Kuzain, Löwen, Armstrong, Awuah, Hibert, Yaro en nog meer spelers. De nieuwe voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Amerikaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere MLS voetbalshirts? Check het in deze fanshop! 

St. Louis City SC thuisshirt 2023-2024

St. Louis City SC thuisshirt 2023-2024

St. Louis City SC thuisshirt 2023-2024