12 februari 2017

New England Revolution uitshirt 2017-2018

De Amerikaanse club New England Revolution en adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2017 en 2018 gereleased. In dit nieuwe trikot speelt de Amerikaanse club de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende 2017 en 2018. Zoals van alle teams in de MLS is adidas ook kledingsponsor van New England Revolution. Het nieuwe trikot van de club is door het Duitse sportmerk gelanceerd onder het motto #NEREVSKIT. We bespreken hieronder kort het design.

New England Revolution uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe New England Revolution uitshirt wordt komend seizoen gekenmerkt door het half-om-half design. Het rechter vlak van het shirt is rood en het linker vlak is wit. Verder bevat het shirt een witte v-hals en witte mouwen. De adidas trademark strepen zijn over de schouders aan de rechterkant wit en aan de andere kant rood. De mouwen van het shirt zijn uitgerust met de officiële MLS badge, welke geheel in stijl is van de kleuren van het uitshirt en op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Hoofdsponsor UHC staat op het midden van het voetbalshirt. Ook dit MLS shirt bevat weer speciale details. Zo is de bies van de rechter mouw uitgerust met het oprichtingsjaar van de club: 1995. De andere bies bevat de Amerikaanse vlag. Het tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met witte adidas trademark strepen en witte kousen met rode strepen. Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn de tenues van New England Revolution uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In het nieuwe tenue schitteren sterren als Nguyen, Kamara, Fagundez en andere sterspelers!

New -england -revolution -uitshirt -2017-2018

New England Revolution voetbalshirt kopen

Het nieuwe New England Revolution shirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop kopen. Vanaf begin maart 2017 scoor je het shirt in de onderstaande shop voor volwassenen. Het shirt heeft een prijs van € 84,95 en kan uiteraard bedrukt worden met de naam en het nummer van jouw favoriete speler of een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!

New -england -revolution -tenue -2017