New England Revolution uitshirt 2019-2020

De Amerikaanse club New England Revolution heeft in samenwerking met adidas de nieuwe uitshirts voor 2019 en 2020 vandaag officieel gelanceerd in samenwerking met adidas. Adidas is kledingsponsor van alle Major League Soccer clubs en is dus ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe uitshirt van de club die vorig seizoen als achtste eindigde in de Eastern Conference van de Major League Soccer. Dit shirt wordt gedurende twee seizoenen gedragen door New England Revolution. Hieronder wordt het design besproken.

Het nieuwe New England Revolution uitshirt is geïnspireerd door ‘’The Colonial.’’ Het shirt is een combinatie van wit en licht blauw. Over het midden van het voetbalshirt bevindt zich een brede, witte band en verder is het shirt overwegend licht blauw. Dit geldt namelijk voor de zijkanten van het voetbalshirt, de mouwen en de v-hals. Bovendien bevat het tenue donkerder blauwe details. Deze zijn te vinden in de drie strepen van adi over de schouders, een lijn in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van adidas op de rechter borst heeft deze tint blauw en het logo van sponsor UHC /UnitedHealthCare heeft ook deze kleur. De linker borst is uitgerust met het logo van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Gillette Stadium. Ook dit seizoen zijn de Major League Soccer badges op de mouwen weer geheel in stijl van de clubkleuren van alle clubs en op het shirt van New England Revolution is deze badge een combinatie van rood en blauw. Het nieuwe tenue van de Amerikaanse club wordt compleet gemaakt door een licht blauw broekje met witte details en dit is ook de kleurencombinatie van de voetbalkousen van het uittenue. Uiteraard zijn de nieuwe tenues ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie.

Check hieronder de foto’s van de nieuwe New England Revolution uitshirts voor 2019 en 2020. De club van trainer Brad Friedel speelt haar thuiswedstrijden in hetzelfde voetbalshirt als vorige seizoen.

Helaas is het nog steeds vrij lastig om Major League Soccer voetbalshirts in Europa te bestellen. Zodra dit kan, zullen we een update geven. Vooralsnog kan je alleen je MLS merchandising kopen in deze winkel. Directe levering!