New England Revolution thuisshirt 2024-2025 ode aan Boston Tea Party

Het nieuwe New England Revolution thuisshirt 2024-2025 heeft als bijnaam ‘’The Boston Tea Party’’! Dat insinueert niet de doelen die club nastreeft! Dat is allesbehalve theeleuten. Vorig seizoen eindigde de club op de tiende plek in de Eastern Conference en dat moet dit jaar beter kunnen. In het nieuwe tenue speelt New England Revolution de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Gilette Stadium gedurende 2024 en 2025. Dit tenue wordt dus twee seizoenen gedragen. ‘’The Revs’’ dragen in 2024 hetzelfde uitshirt als vorig seizoen.

Het ‘’Boston Tea Party Kit’’ verwijst dus niet naar het theeleuten in het Boston, maar naar de iconische beweging van 1773, 250 jaar geleden. Boston Tea Party was een protest van Amerikaanse kolonisten tegen de Britse overheid op 15 december 1773. Het was een centrale gebeurtenis tijdens de Amerikaanse revolutie. De body van het New England Revolution thuisshirt 2024-20245 is donkerblauw en bevat een design van dunne verticale witte en rode golven. Deze golven zijn verdeeld in kleine cirkels. Deze cirkels staan symbool voor het effect van de kratten die neerstortten in de haven van Boston tijdens de Boston Tea Party. Dit voorspelde het domino-effect dat de Boston Tea Party zou hebben op de gevechten van de Amerikaanse Revolutie die nog zouden komen.

De mouwen van het voetbalshirt zijn rood met aan de onderkant een donkerblauwe band. Ook de hals is donkerblauw. De adidas strepen op de schouders zijn wit. De logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst het clublogo. Hoofdsponsor United Healthcare versiert het midden van het tenue. De linkermouw bevat de logo’s van de Major League Soccer en AppleTV. Het New England Revolution voetbalshirt bevat ook nog een aantal details. De onderkant van het voetbalshirt bevat een label met daarin de letter R, verwijzend naar de R uit het logo van de club en geïnspireerd door het lettertype van de Oost Indische Compagnie. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt bevindt zich een driehoek met daarin een kerstboom en het getal 96. Dit detail is geïnspireerd door de vlag van New England. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan weerszijden witte adidas strepen en aan de achterkant een rode band. De sokken zijn donkerblauw met aan de bovenkant een rode band met witte adidas strepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: adidas AeroReady, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal
  • Ronde hals

De adidas New England Revolution voetbalshirts 2024-2025 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop. Ben je op zoek naar andere Major League Soccer voetbalshirts? Check het dan in de onderstaande winkels!

New England Revolution thuisshirt 2024-2025 ode aan Boston Tea Party
New England Revolution thuisshirt 2024-2025 ode aan Boston Tea Party
New England Revolution thuisshirt 2024-2025 ode aan Boston Tea Party
New England Revolution thuisshirt 2024-2025 ode aan Boston Tea Party