New England Revolution uitshirt 2023-2024

De Amerikaanse voetbalclub New England Revolution en kledingsponsor adidas hebben met trots het nieuwe New England Revolution uitshirt 2023-2024 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt New England Revolution de Major League Soccer uitwedstrijden in 2023 en 2024. Dit voetbalshirt wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Tijdens de thuiswedstrijden in het Gilette Stadium draagt de club dit jaar het New England Revolution thuisshirt 2022-2023. Ook dit jaar is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is de kledingsponsor van alle Major League Soccer voetbalclubs.

New England Revolution voetbalshirt 2023-2024 | The Defiance Kit

Zoals alle Major League Soccer voetbalshirts heeft het New England Revolution uitshirt 2023-2024 een thema. De titel van het nieuwe tenue is het ''Defiance Kit''. Sinds de revolutie in New England, die geleid heeft tot de vorming van de Verenigde Staten, is verzet onderdeel van de regio en de mensen in New England. De diagonale baan uit het clublogo staat symbool voor het verzet en deze baan is op een creatieve manier op het voetbalshirt verwerkt. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de diagonale banen in verschillende tinten rood, die van de linker schouder naar de rechter onderkant van het voetbalshirt lopen. Deze dynamische banen hebben wat weg van zonnestralen en staan bovendien symbool voor de sterke band tussen de visuele identiteit van de club, het merk New England Revolution en de fans. De adidas strepen op de schouders zijn ook rood en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het adidas performance logo op de rechterborst is zwart. Dit betreft het nieuwe 3BAR logo. Dit logo bevat alleen nog maar drie diagonale blokken en wordt door adidas vanaf dit seizoen op alle voetbalshirts gebruikt. Op de andere borst prijkt het logo van de club en op het midden van het tenue staat het logo van United Healthcare. De linkermouw is uitgerust met het logo van AppleTV. Dit logo staat dit seizoen op alle Major League Soccer voetbalshirts. Het tenue herbergt ook nog een aantal details. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt staat een graphic met een belangrijk icoon van de club: The Heritage Tree. Dit is een ode aan de vlag van New England. Het getal 96 in dit label verwijst naar het eerste seizoen van de club in de Major League Soccer. Op de mouwen staan ook de Major League Soccer badges. Deze badges hebben dezelfde kleurencombinatie als het voetbalshirt en zijn rood/navy blauw/wit. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Zoals alle adidas tenues zijn de New England Revolution voetbalshirts 2023-2024 uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts (100% polyester) verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

New England Revolution voetbalshirt kopen

De nieuwe New England Revolution voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop! Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het authentic voetbalshirt € 139,95 en de replica versie € 89,95. Andere MLS voetbalshirts kun je bestellen in de onderstaande winkels! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. 

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in de adidas SHOP! 

New England Revolution thuisshirt 2023-2024

New England Revolution uitshirt 2023-2024

New England Revolution thuisshirt 2023-2024

New England Revolution thuisshirt 2023-2024