New England Revolution thuisshirt 2020-2021

New England Revolution en adidas hebben vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2020-2021 officieel bekend gemaakt. Dit gebeurde op een speciaal evenement in New York, waarbij alle nieuwe MLS tenues werden gelanceerd. In dit nieuwe thuistenue speelt New England Revolution de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Gillette Stadium gedurende 2020 en 2021. De club eindigde vorig jaar als zevende in de Eastern Conference en werd in de eerste ronde van de play-offs uitgeschakeld door Atlanta United.

New England Revolution thuis shirt en tenue 2020-21

Het nieuwe New England Revolution thuisshirt 2020-2021 is overwegend donkerblauw en bevat hetzelfde template als alle andere Major League Soccer tenues dit seizoen. Dit betekent dat het voetbalshirt een zogenaamde adidas EQT v-collar bevat en dat de drie strepen van het Duitse sportmerk alleen op de rechterschouder staan. Bovendien staan deze strepen niet horizontaal, maar verticaal op de schouder. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de brede band over de borst. Deze band lijkt met penseelstreken aangebracht te zijn op het tenue en dit design is ook weer geïnspireerd door het logo van de club. Het clublogo prijkt op de linkerborst en de andere borst bevat het adidas performance logo. UnitedHealthCare is sinds 2011 de shirtsponsor van de ''Revs'' en prijkt op het midden van het thuistenue. Verder is de onderkant van het tenue uitgerust met een speciaal label met daarin het getal 25 in de kleuren van de vlag van de Verenigde Staten. Dit betreft een label ter ere van het 25 jarig bestaan van de club. New England Revolution is namelijk op 15 juni 1994 opgericht. De achterkant van het tenue bevat ook nog een detail. Hier prijkt de vlag van de staat Massachusetts, de staat waarin Boston, de thuisstad van New England Revolution. Op de mouwen van het tenue dragen de spelers dit seizoen weer de officiële MLS badges. Deze badges hebben dezelfde kleuren als het tenue van New England Revolution en betreffen badges ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie.

Het nieuwe New England Revolution thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het tenue. Ook deze voetbalshirts heeft adidas uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor een verbeterde verkoeling en ventilatie. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Fagundez, Bunbury, Buksa, Rowe, Penilla, Büttner, Bou en andere sterspelers. Check ook het New England Revolution uitshirt.

New England Revolution voetbalshirt kopen

Het nieuwe New England Revolution voetbalshirt voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het tenue is namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL, XXL en heeft een prijs van € 89,95. Check in deze webshops ook andere beschikbare Major League Soccer voetbalshirts. Directe levering!

Bestel je nieuwe MLS voetbalshirt altijd in deze winkel! 

of in deze SHOP

of deze winkel!