1 januari 2018

New England Revolution thuisshirt 2018-2019

De Amerikaanse club New England Revolution heeft het nieuwe thuisshirt voor 2018 en 2019 gepresenteerd. In dit voetbalshirt speelt de club de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Gillette Stadium gedurende 2018 en 2019. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues. Het Duitse sportmerk is namelijk kledingsponsor van alle clubs in de Amerikaanse competitie. Check hieronder alle informatie en nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue van New England Revolution.

New England Revolution thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe New England Revolution thuisshirt voor 2018-2019 is dit jaar opnieuw navy blauw en wordt verder gekenmerkt door de twee blauwe, verticale banen over de linkerkant van het voetbalshirt. Deze hebben twee verschillende tinten blauw. Daarnaast is het voetbalshirt van NER uitgerust met rode details. Deze komen terug in de kleine v-hals en in een strip aan de onderkant van de mouwen. De onderkant van de mouwen zijn daarnaast uitgerust met een zilveren lijn. De drie strepen van adidas staan dit jaar op de schouders en zijn wit. Op de borst prijken de logo’s van adidas en de club en hoofdsponsor UnitedHealthcare (UHC) versiert het midden van het nieuwe tenue. De mouwen van het thuisshirt zijn uitgerust met de officiële MLS badges. Deze badges hebben dezelfde kleur als het shirt en zijn rood/blauw/wit. De linker onderkant van het shirt is uitgerust met de vlag van de Verenigde Staten en de rechter onderkant bevat de tekst: ‘’REVOLUTION.’’ Deze tekst komt ook weer terug op de navy blauwe kousen. Deze kousen bevatten aan de bovenkant witte adidas strepen en ook het logo van de Duitse kledingsponsor prijkt op de kousen. Het voetbalbroekje is wit met navy blauwe strepen van adidas. Nieuw aan het tenue is overigens de fashionable look. De onderkant van het thuisshirt bevat namelijk een ronding.

Zoals alle tenues van adidas zijn ook de nieuwe tenues van deze Amerikaanse club uitgerust met de adidas climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. New England Revolution en adidas presenteren dit jaar geen nieuw uitshirt. De club draagt hetzelfde uitshirt als in 2017.

New England Revolution voetbalshirt bestellen

Het nieuwe New England Revolution thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf februari 2018 bestellen in de onderstaande online winkel. De prijs van het shirt is ongeveer € 90,-. Check daar ook andere voetbalshirts van MLS clubs. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe shirt (binnenkort) in deze SHOP

of alle adidas voetbalshirts in deze online winkel!