Incontinentiebroekjes, perfect voor de oudere voetballer en fan!

Januari is altijd een rustige periode als het om releases gaat van nieuwe voetbalshirts of andere producten van grote sportmerken als Nike, adidas en Puma. In een tijd waarin vrij weinig voetbalshirts gelanceerd worden, zijn er natuurlijk genoeg andere producten die we kunnen belichten! Sinds de introductie van de voetbalboxershorts door Johan Derksen en consorten zijn de boxershorts met voetbal print tegenwoordig ook hot!

Een ander merk dat gespecialiseerd is in de productie van super vette voetbalboxershorts is FCLOCO. Sinds 2010 lanceert het van origine Italiaanse boxershort merk al gave boxershorts met prints, geïnspireerd door voetbalshirts of historische momenten. Zo heeft het merk boxershorts met een print geïnspireerd door het Nederlands Elftal voetbalshirt van 1988, ondergoed geïnspireerd door het Duitsland voetbalshirt van 1990 en ook de tenues van Uruguay, Argentinië, Brazilië en Italië vormen de inspiratie voor de designers van FCLOCO. Alles leuk en aardig, de boxershorts van Voetbal Inside en FCLOCO zijn vooral leuk voor jongeren.

Voor 50 plussers ziet zo'n boxershort er al snel wat kinderachtig uit. Bovendien moet ondergoed voor een wat oudere doelgroep ook aan andere voorwaarden voldoen. Vooral als we incontinentie in ogenschouw nemen. In Nederland hebben ongeveer 300.000 mannen last van incontinentie. Hoewel dit in alle leeftijdscategorieën kan optreden, komt dit het meest voor bij mannen boven de 50. Voor veel mannen rust hier een taboe, maar wat veel mensen niet weten is dat in veel gevallen met hulpmiddelen de klachten kunnen worden verminderd. Één van die hulpmiddelen zijn speciale incontinentiebroekjes. Als je het woord alleen al leest, klinkt dit misschien wat stoffig. Echter tegenwoordig ziet incontinentieondergoed er ook gewoon vlot en modern uit. Buiten dat is dit ondergoed ook nog functioneel. Ze vangen namelijk eventuele ''ongelukjes'', zonder dat dit zichtbaar is. De incontinentiebroekjes zijn namelijk gemaakt van een donkere stof, waardoor de ongelukjes niet zichtbaar zijn. Dit is anders dan bij bijvoorbeeld lichtere onderbroeken. Deze incontinentiebroeken bevatten ook een ingenaaide absorberende laag en zijn gemaakt van een zacht katoen, dat lekker zacht aanvoelt. Deze onderbroeken zijn vrijwel niet van normaal ondergoed te onderscheiden en zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Hier zit ook vast wel de kleur van jouw favoriete voetbalclub tussen, als het maar een beetje donker is! Eigenlijk is het precies hetzelfde concept als FCLOCO en Voetbal Inside, maar dan anders!