Het adidas Tan Tape Club retro trainingspak

Adidas heeft vandaag een nieuwe sportfashion lijn gelanceerd! Deze nieuwe adi collectie werd tegelijkertijd bekend gemaakt met het nieuwe pack van voetbalschoenen, het Initiatior pack. De nieuwe Tango collectie voor dit seizoen heeft een geheel nieuwe retro look, geïnspireerd door de jaren '90. Het doet ons zelfs een beetje denken aan de kleding van een ander merk! Daarover straks meer. We bespreken in dit blog het nieuwe adidas Tango jaren '90 trainingspak, welke uit het traditionele trainingsjack en een trainingsbroek bestaat!

adidas Tango Tape retro trainingsjack

Het nieuwe adidas retro trainingspak wordt door adidas het Tan Tape Clubhouse trainingspak genoemd, waarbij ''Tan'' natuurlijk voor Tango staat! Tango staat bij adi gelijk aan retro. In 1978 introduceerde adidas voor het eerst Tango. Tijdens het WK van 1978 werd had de officiële adidas WK bal de naam Tango en sindsdien is de print die op de bal stond vaak gebruikt in de kleding van adidas. De contouren van deze print is het huidige Tango logo. Uiteraard staan deze ook weer op de nieuwe retro lijn van adi en wel in een taping over de mouwen. Deze taping over doet mouwen doet erg denken aan de Kappa trainingsjacks, trainingsbroeken en pakken van de jaren '90. De taping over de mouwen is op het jack geborduurd en is zwart met aan weerszijden een dunne, rode lijn. De Tango trademark tekens in deze taping zijn wit. Het nieuwe Tan Tape Clubhouse trainingsjack van adi is zowel in het zwart als in het rood uitgebracht en bevat verder een hoge hals met een doorlopende rits. Het performance logo van het merk staat op de rechter borst, al had de speciale trefoil van het Originals logo van het merk hier zeker niet misstaan. De zijkanten van het trainingsjack bevat twee zakken.

adidas Tan Tape retro trainingsbroek

De nieuwe adidas Tan Tape Clubhouse trainingsbroek heeft dezelfde kenmerken als het nieuwe adi retro trainingsjack. De broek is geheel zwart en bevat aan de zijkanten dezelfde retro taping als over de de schouders en mouwen van het jack. Ook deze is zwart met een rode uitlijning. De adidas trainingsbroeken hebben de zogenaamde tapered fit. Dit betekent dat de broek vooral lekker strak ter hoogte van de kuiten en enkels valt. De zijkanten van de broek bevatten twee zakken en verder is de Tango trainingsbroek, zoals alle broeken van adidas overigens, uitgerust met een elastische tailleband aan de bovenkant, waarmee de fit versteld kan worden. De nieuwe pakken bestaan voor 100% uit polyester.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van verschillende sterspelers in het vintage adidas Tango trainingspak en check ook het nieuwe joggingspak!

adidas Tango trainingspak bestellen

Het nieuwe Adidas Tan Tape Clubhouse trainingsjack en de trainingsbroek kan je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het jack is € 69,95 en de broek is € 59,95, waardoor de totaalprijs € 129,90 is. Het jack en de Tango trainingsbroek zijn beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het nieuwe adidas retro trainingspak exclusief in deze winkel!