De super vette adidas Originals Sobakov sneakers

Adidas heeft weer een nieuwe Sobakov sneaker uitgebracht! En waarom schrijven we hierover? Natuurlijk omdat één van de meest legendarische voetbalschoenen van het Duitse sportmerk, de Predator, geïnspireerd is door de Sobakov sneakers van adidas Originals. Daarnaast zijn de Sobakov sneakers onder voetbalsupporters super en de echte sneakerfreak erg populair. De stijl van de Sobakov is bekend! De stijl, de uitstraling, het silhouet, alles in deze schoen is geïnspireerd door de, vooral sportieve, supporters en het saamhorigheids gevoel van de supporters. Daarnaast is de schoen een mix van vintage en de tegenwoordig populaire streetstyle. Wil je alles weten over deze nieuwe variant? Check de kenmerken en onze mening over deze vette sneaker van adi Originals!

Ben je direct fan van deze echte football fashion sneaker? Bestel het exclusief in deze winkel! 

Zwarte adidas Sobakov schoenen - voor de echte voetballer!

Adi heeft deze week twee nieuwe Sobakovs uitgebracht en wel in twee populaire kleuren. De Sobakov is alles wat je wil als voetballiefhebber en is vanaf nu beschikbaar in een sesam (licht bruine) en zwart/roze versie. Het design van deze nieuw adidas Sobakov sneakers bouwt voort op eerdere populaire releases. Dit is ook de reden dat er opnieuw gebruik gemaakt is van natuurlijk kleuren en flitsende tinten. We bespreken het design van de nieuwe sneakers aan de hand van de zwarte/roze variant. De upper van deze sneaker is geheel zwart en bevat vanaf de zijkanten roze adidas strepen in een golvend design. Deze strepen lopen door over de achterkant van de schoenen en door naar de andere zijkanten van de sneaker en dit was een kenmerk van de adidas Predator Precision voetbalschoenen van de begin jaren 2000. Ook de veters van deze adidas Originals schoen zijn zwart en hetzelfde geldt voor de iconsiche chevron zool van de schoenen. Met de throwback voetbalstijl en de moderne accenten is de Sobakov onderdeel van de nieuwe adidas Originals lijn met een focus of voetbal! Ben je benieuwd naar de technologieën van deze vette sneaker?

De bovenkant van de Sobakov sneakers is gemaakt van een gebreid materiaal. Kenmerkend aan dit stretchy materiaal is dat het perfect om de voeten valt en zich aanpast aan de vorm van je voeten! De drie strepen van adidas hebben een reflecterend effect en hierdoor val je net wat meer op met deze schoenen. De veters zijn asymmetrisch en dit zorgt er weer voor dat de schoenen heerlijk aanvoelen. Kenmerkend aan de sneaker is natuurlijk ook de visgraten zool. Buiten het feit dat je met deze golvende 3D zool nog meer opvalt, heeft deze zool een perfecte demping!

De Sobakov sneaker van adidas Originals is de perfecte sneaker voor de echte voetbalfan. Met deze sneaker beleef je de wedstrijd nog een keer na afloop van de wedstrijd. Deze vette sneakers geven een geheel nieuwe dimensie aan footballfashion en is vanaf nu beschikbaar in de verschillende kleurstellingen! Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwste releases.

adidas Sobakov schoenen bestellen

De adidas Originals Sobakov sneakers kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen bestellen. Voor volwassenen zijn de sneakers beschikbaar in van maat 40 tot 47 en voor kinderen zijn deze schoenen beschikbaar vanaf maat 35! Voor volwassenen hebben de schoenen een prijs van € 120,- en voor kinderen zijn de schoenen € 90,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze nieuwe sneaker direct in deze SHOP!