De Cruyff FUTURO voetbal - een perfecte gadget

‘’Je moet schieten, anders kun je niet scoren.’’ Het is een bekende uitspraak van Cruyff! En zo zijn er nog meer legendarische uitspraken van Nederlands beste voetballer allertijden. Scoren kan je natuurlijk niet zonder bal en dus mag de voetbal niet ontbreken in het assortiment van Cruyff Classics. Ook deze bal is door het fashion merk gekoppeld aan een quote: ‘’There’s only one ball, so you need to have it.’’ Daar zijn wij het natuurlijk roerend mee eens, te meer omdat de Cruyff voetbal ook nog eens toepasselijke naam heeft gekregen. De nieuwe Cruyff Classics voetbal heet namelijk de Futuro voetbal. Dit impliceert dat dit de bal van de toekomst is en nieuwe technologieën bevat. Dat is niet het geval. Wat niet is, kan uiteraard nog komen. Toch vinden wij het een perfecte gadget voor de echte voetballiefhebber. Zeker met de feestdagen op komst is dit perfect om iemand cadeau te doen en de Cruyff Futuro voetbal misstaat ook zeker niet op een strak ingericht kantoor!

We hebben al eerder blogs geschreven over legendarische leren retro voetballen, waarmee in de vorige eeuw gespeeld werd. De Cruyff Futuro voetbal is wat ons betreft een perfecte bal om naar de toekomst te kijken. De bal is volledig zwart en bevat in één van de panels het logo van Cruyff Classics. Daarbij wordt de afkomst van Cruyff niet verloochend. Het logo bevat namelijk een print van de iconische Hollandse leeuw naast de letter C. Een andere feature op de bal is het rugnummer dat Cruyff bij Ajax had. Dit witte nummer heeft dezelfde stijl als de rugnummers van Ajax op de voetbalshirts in de jaren ’70. De panels op de bal hebben het zogenaamde hexagon patroon. Deze panels in de vorm van zeshoeken stralen 100% voetbal uit!

Daarmee hebben we direct een mooi bruggetje naar andere accessoires van Cruyff Classics. Ook andere accessoires zoals een schoudertas, een washbag, een rugtas en een luxueuze voetbaltas hebben het hexagon patroon. Ook dit zijn weer ideale gadgets om te hebben en buiten dat hebben de Cruyff accessoires een super luxueuze uitstraling! Wil je helemaal doorslaan in je hexagon verslaving, dan zijn er ook nog slippers en t-shirts met hexagon print. Cruyff Classics staat bovendien bekend om een grote collectie fashionable schoenen en heeft sinds een aantal jaar ook een speciale retro lijn van voetbalshirts, die gebaseerd zijn op tenues die Johan Cruyff tijdens zijn carrière gedragen heeft. De perfecte combinatie van vintage en fashionable. FUTURO!

Cruyff voetbal bestellen

De Cruyff Classics Futuro voetbal heeft slechts een prijs van € 29,95 en dit betreft een maatje 5. Andere Cruyff Classics accessoires bestel je al vanaf een prijs van € 10,-.

Bestel alle Cruyff Classics accessoires in deze SHOP!