Het Cruyff Classics Hellenburg trainingspak

Cruyff Classics staat allang niet meer alleen bekend om haar uitgebreide collectie aan schoenen en sneakers. Sinds een aantal jaar is die collectie uitgebreid met kleding en de kledingcollectie heeft ook weer verschillende thema's. De Worn By lijn van het merk bestaat uit retro voetbalshirts, die door Johan Cruyff tijdens zijn carrière gedragen zijn. Deze collectie bevat onder andere het Ajax shirt van de jaren '70, De Barcelona retro shirts van de jaren '70, het Nederlands Elftal voetbalshirt van 1974 en een AC Milan en Paris Saint Germain shirt, waarin Nederlands beste voetballer ooit eenmalig gespeeld heeft. De stijlvolle polo's van Cruyff Classics zijn onderdeel van de legacy lijn van het merk, als ode aan nummer 14. Sinds kort bevat de collectie van Cruyff Classics ook een modieus trainingspak of joggingspak, welke voor de voetballers onder ons perfect is om in te chillen na een wedstrijd of training!

Bestel de nieuwste Cruyff kleding altijd in deze winkel! 

Cruyff Hellenburg pack: een trainingsjack en trainingsbroek in kleuren Barcelona & Ajax

Het merk verloochent nooit haar roots en dus komen ook de clubkleuren van de clubs waar Johan Cruyff gespeeld heeft terug in het sweat trainingspak van het merk. Een voorbeeld hiervan is het zogenaamde ''Hellenburg'' pak van Cruyff. Deze is in het zwart en navy blauw beschikbaar. Dit pak bestaat uit een vest met capuchon en een sweat trainingsbroek. De zwarte versie van het pak bevat een brede taping over de mouwen. De taping is verdeeld in dunne, strepen, welke het jack een flitsende uitstraling geven. De taping over de linkermouw is wit en over de andere mouw is deze rood. Dit is natuurlijk een verwijzing naar de clubkleuren van Ajax. In deze band is de naam van het merk verwerkt. Verder worden de tops gekenmerkt door een hoge hals met een doorlopende rits in het zilver. Het hangertje van de rits bevat het speciale Cruyff Sportswear logo. Dit zogenaamde C-flash logo prijkt ook weer op de linkerborst van de tops. Het Cruyff vest is gemaakt van een speciaal materiaal. Dit is een combinatie van polyester (65%) en katoen (35%). Dit betreft een premium brush fleece materiaal, die je perfect warm houdt. Bovendien voelt dit materiaal ook nog eens super zacht aan. De vesten zijn ook uitgerust met twee geïntegreerde zakken aan de zijkanten. Het Hellenburg pak is ook in een donkerblauwe versie beschikbaar. Deze tops bevatten een rode en blauwe taping over de mouwen en dit verwijst weer naar Blaugrana clubkleuren van Barcelona.

Het Cruyff Classics Hellenburg trainingspak wordt compleet gemaakt door een broek in dezelfde kleuren als het vest. Ook de broeken bevatten dezelfde taping als over de mouwen en deze hebben ook dezelfde kleuren. De Hellenburg trackpants van Cruyff hebben een slanke, toelopende pasvorm, wat betekent dat de broek naadloos aansluit op de benen. De broek is gemaakt van hetzelfde materiaal als de tops en uiteraard staan op de broek en de tops ook het C-Flash logo van het sportmerk. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het vette Cruyff Hellenburg trainingspak, welke ideaal is om in te chillen! Het is weer eens iets anders dan een trainingspak van adidas, Nike of Puma!

Cruyff Classics trainingspak bestellen

Het Cruyff Classics Hellenburg trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De top en trainingsbroek kun je los van elkaar bestellen. De top heeft een prijs van € 80,- en de broek heeft een prijs van € 70,-. Het is ook mogelijk de broek te combineren met een crew neck sweater. Deze trui heeft een prijs van € 65,-. Check ook nog meer andere vette Cruyff Classics producten in de onderstaande winkels.

Bestel het Cruyff Classics Hellenburg trainingspak direct in deze SHOP (inclusief vette Cruyff retro shirts, t-shirts en polo's)

of deze winkel! 



Cruyff Classics Hellenburg trainingspak 2019