Het Cruyff Jacobo trainingspak in verschillende kleuren

De nieuwe Cruyff trainingspakken zijn hot! Het Cruyff Classics Hellenburg trainingspak is een ode aan de twee grootste clubs waar Nederlands beste voetballer ooit gespeeld heeft (Ajax en Barcelona). Het Hellenburg pak heeft al een modieuze look met flitsende elementen. De nieuwe Jacobo pakken van Cruyff zijn net weer wat technischer van aard, waardoor deze perfect zijn om op straat de blits te maken. De naam JACOBO is niet voor niets voor dit nieuw Cruyff trainingspak gekozen. Jacobo is een Spaanse naam, welke bezetter of vertegenwoordiger betekent. Met dit pak vertegenwoordig je niet alleen de legacy van Cruyff, het is het perfecte pak om de straten te bezetten!

Cruyff X JACOBO hooded trainingsjack en broek in het zwart, wit, navy en grijs

Het nieuwe Cruyff Jacobo trainingspak is door het Nederlandse sport/fashion merk in verschillende kleuren gelanceerd, namelijk in het wit, grijs, zwart en navy blauw. De zwarte en navy blauwe versie zijn ongetwijfeld de populairste kleuren van het pak. Vandaard dat we de designelementen bespreken aan de hand van deze kleuren. Het Jacobo vest wordt gekenmerkt door de hoge hals met een capuchon met touwtjes. Op het zwarte trainingsjack zijn deze touwtjes fel geel en op het navy blauwe jack zijn deze royal blue. Verder wordt het Cruyff vest gekenmerkt door de chevron op de borst. Het driehoekje staat natuurlijk symbool voor het spel dat door Cruyff adoreerde. Een bekende uitspraak van de nummer veertien is: “Vier achter en vier op het middenveld kan nooit functioneren. Je driehoeken vallen weg. Je moet altijd driehoeken hebben, want alleen dan heb je constant twee afspeelmogelijkheden.” De chevron komt ook weer terug op de mouwen van de nieuwe Cruyff vesten. Op de linkerborst van de jacks prijkt het speciale C-flash loog van Cruyff. Het jack heeft natuurlijk ook verschillende technische kenmerken. Het jack is gemaakt van een combinatie van 95% polyester en 5% elasthaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat het jack naadloos aansluit op het lichaam. Verder zijn de nieuwe trainingsjacks van Cruyff uitgerust met zogenaamde geweven overlays en airtex panels, welke het jack een nog rijkere uitstraling geven. Daarnaast hebben de jacks twee zakken aan de zijkanten.

De pakken worden compleet gemaakt door een broek in dezelfde kleur als de tops. De broeken bevatten net boven de knieën een diagonale lijn in deze kleur als de chevron op het Cruyff Jacobo jack. Verder worden de broeken gekenmerkt door de tapered fit. Dit houdt in dat de Cruyff trainingsbroek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. Met de tailleband en het trekkoord aan de bovenkant kun je de pasvorm bovendien naar wens aanpassen. Het C-flash logo prijkt net boven de knieholtes. Bovendien zijn de broeken uitgerust met een speciale mesh taping aan de zijkanten en dit zorgt net voor dat extra stukje lucht en ventilatie. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Cruyff Jacobo trainingspak, welke ideaal is om in te chillen. Perfect voor alle jaargetijden.

Cruyff JACOBO trainingspak bestellen

Het Cruyff Classics Jacobo trainingspak kun je vanaf nu bestellen. De broek en het vest kunnen los van elkaar gekocht worden. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het vest heeft een prijs van € 85,- en de broek is € 65,-. Check ook nog meer Cruyff producten in de onderstaande shop! Directe levering gegarandeerd.

Bestel het nieuwe Cruyff trainingspak exclusief in deze SHOP! 

Cruyff Jacobo vest

Cruyff Jacobo trainingsbroek