12 oktober 2018

De beige adidas A16+ Ultraboost schoenen voor voetballers!

De adidas ACE Ultraboost sneaker is weer helemaal terug! Na een jaar afwezigheid en een naamsverandering is de populaire sneaker terug van weggeweest. De sneaker, die onder voetballers super populair is, is door adidas in drie nieuwe kleurstellingen uitgebracht in een limited edition. Dit betekent dat de sneakers maar in een beperkte oplage beschikbaar zijn. Het klinkt vreemd, maar de ACE Ultraboost sneakers zijn een jaartje uit beeld geweest. De reden hiervoor is dat deze sneakers altijd tegelijkertijd met de ACE voetbalschoenen gelanceerd. Omdat de Predators deze schoenen heeft vervangen, leek de ACE sneaker ook ten onder te zijn gegaan. Dit is niet het geval. Met een nieuwe naam, de adidas A16 Ultraboost sneaker, is de schoen weer herboren. Uiteraard heeft de sneaker een nieuw design! Hieronder bespreken we de beige variant van de nieuwe schoenen.

De A16+ sneaker is door adidas in drie kleuren uitgebracht, waaronder een geheel beige versie. Bij deze versie geldt eigenlijk ‘’what you see is what you get.’’ De A16+ staan bekend om de echt voetbalfit! Dit betekent dat de sneaker hetzelfde silhouet heeft als voetbalschoenen. Het Primeknit bovenwerk van de schoenen is geheel beige en de drie bekende adi strepen aan de zijkanten vormen hierop geen uitzondering. De beige adidas A16+ sneakers hebben daarnaast een zwart detail. De hielkap is namelijk zwart. De schoenen met een kleine enkelsok bevatten verder een witte zool en staan daarnaast bekend om het veterloze design. De binnenzool van de sneaker is uitgerust met het vintage adidas Tango logo en aan de achterkant van de schoen staat het adi logo. Aan de materialen en overige technologien van de sneaker heeft adidas niet veel veranderd. We stippen hieronder kort de kenmerken van de populaire sneaker aan;

  • Het bovenwerk van de A16+ Ultraboost sneaker is gemaakt van een Primeknit materiaal. Dit gebreide materiaal heeft als groot voordeel dat de sneaker perfect om de voeten valt. Dit materiaal omsluit de voet perfect, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Het geeft ook nog eens de perfecte ondersteuning.
  • Heb je geen zin om je schoenen telkens vast te maken? Dan biedt deze sneaker ook de perfecte uitkomst. Door het Primeknit heeft de sneaker geen veters nodig. Waar normaal de veters te zien zijn, heeft adidas de Purecut technologie aangebracht. Dit systeem wordt gekenmerkt door de verschillende overlays en dit biedt het optimale comfort!
  • De adi A16+ Ultraboost sneakers hebben aan de achterkant een externe hielkap. Deze Fitcounter hiel zorgt er evenals het Primeknit voor dat de schoenen de perfecte fit hebben.
  • Last but not least is in de rubberen zool de Ulraboost technologie van adidas verwerkt. Het credo bij deze schoenen is: ‘’Hoe meer energie je in de schoen legt, hoe meer je terug krijgt.’’ Deze sneakers hebben dus een super responsieve schokdemping.
  • De schoenen bevat aan de achterkant en instap een extra lipje, zodat je de schoen nog makkelijker aan en uit kunt doen. 

De A16+ sneaker combineert voetbal met hardlopen en een vleugje fashion! Dit maakt de sneaker een perfecte schoen om casual te dragen, maar ook om in te sporten! Dit is absoluut een schoen die in het oog springt. Ben je meer op zoek naar een extremere adidas A16+ sneaker? Check dan ook de schoen met de camouflage luipaard print!

adidas A16+ schoenen bestellen

De nieuwe, beige adidas A16+ Ultraboost sneaker kan je vanaf nu in een limited edition voor volwassenen bestellen. De prijs van de sneaker is € 200,- en deze is beschikbaar in de maten 39 1/3, 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 43 1/3, 44, 44 2/3, 45, 45 1/3, 46, 46 2/3, 47 1/3 en 48. Bestel ze nu exclusief in de onderstaande webwinkels. Directe levering gegarandeerd!

Bestel deze sneakers exclusief in deze SHOP

of deze winkel!