2 mei 2018

Adidas Paul Pogba kledinglijn

De Franse stervoetballer Paul Pogba is de laatste maanden erg goed in vorm. Na twee goals tegen Manchester City verpestte hij hoogst persoonlijk het kampioensfeestje van de grote concurrent van Manchester United. Ook zorgde hij met een belangrijke assist voor het feit dat Manchester United in de finale staat van de FA Cup. Deze goede prestaties blijven niet on op gemerkt en adidas heeft nu een speciale Paul Pogba gelanceerd. Onder deze lijn vallen schoenen, tassen en kleding. In deze blog gaan wij het voornamelijk hebben over het sweatshirt. Ook het bomberjack en de tanktop komen ter sprake. Ben jij nieuwsgierig naar de kledinglijn van Paul Pogba? Lees dan snel verder

Paul Pogba Sweatshirt

Paul Pogba staat bekend om zijn creativiteit. Dit geldt zowel op het veld, als buiten het veld. Daarom is adidas een unieke samenwerking aangegaan om het sublieme stijlgevoel van de Fransman tot bloei te laten komen. Dit longsleeve sweatshirt is één van de voorbeelden van de gave Paul Pogba adidas lijn. De basis van het sweatshirt is bordeaux rood. Het shirt is gemaakt van zacht Velours materiaal. Dit zorgt ervoor dat het sweatshirt echt zacht aanvoelt en je er lekker in kunt relaxen. De hals is rond en geribbeld. De zoomen aan de zijkant van het sweatshirt zijn voorzien van een rits. Door deze rits heeft het shirt een erg relaxte fit. Dit komt omdat het shirt los rond het lichaam valt waardoor je nog erg veel bewegingsruimte hebt. Op de linkerkant van de borst aan is de adidas Badge of Sport te zien. De achterkant van het shirt is uitgerust met de initialen van Paul Pogba. De PP van de Fransman staan in het groot door elkaar heen.

Paul Pogba Bomberjack

Het bomberjack van Paul Pogba is grijs van kleur. Echter is het shirt voorzien van een geribbelde honkbalkraag in het bordeaux rood. Deze kleur komt ook terug in de biezen aan de mouwen en aan de onderkant van het jack. De rits van het bomberjack is donkerder grijs van kleur waardoor hij goed opvalt. Echter vallen de ritsen van de zakken aan de zijkant minder goed op terwijl deze dezelfde kleur hebben. Op de linkerkant van de borst is de adidas Badge of Sport te zien, terwijl op de rechterkant van het jack het logo van Paul Pogba te zien is. Het shirt heeft niet alleen zakken aan de zijkanten ook de linkermouw is uitgerust met een ritszak. Het jack heeft ook een binnenzak en ook deze heeft een rits. Het jack heeft een regular fit: een wijdere body met een recht silhouet. Het vetste kenmerk van het jack is het feit dat je de hoodie ook binnenstebuiten kan dragen. Je hebt dus eigenlijk twee jacks voor de prijs van één.

Paul Pogba Toptank

Als laatste onderdeel van de kledinglijn van Paul Pogba is er ook nog een tanktop uitgebracht. Deze heeft dezelfde kleur als het sweatshirt. Echter is er wel een all-over print die over het shirt loopt. Deze tanktop is echter ook uitgerust met  een capuchon. Deze is heerlijk om in weg te duiken, wanneer je aan het chillen bent op een mooie zomerse dag. Ook op de tanktop komt de adidas Badge of Sport terug. Deze staat op de linkerkant van de borst. Met deze drie mode artikelen van de Franse voetballer Paul Pogba steel jij de show naast het veld, net zoals Pogba de show steelt op het veld.

Paul Pogba adidas kledinglijn kopen

Wil jij er net zo stijlvol bijlopen als de Franse voetballer Paul Pogba? Aarzel dan niet en bestel je eigen sweatshirt, bomberjack, of tanktop in de OFFICIËLE ADIDAS SHOP. Het sweatshirt heeft een prijs van €99,95, (Maten S, M, L, XL) het bomberjack kost €299,95 ( Maten S, M, L, XL) en de prijs van de nieuwe tanktop van Paul Pogba is nog niet bekend.