4 januari 2018

adidas lanceert revolutionaire Alphaskin technologie voor voetbalshirts

Bijna alle competities hebben een korte winterstop en krijgen nu de tijd om hun prestaties te evalueren en te kijken wat de spelers beter kunnen doen. adidas heeft hier met eigen hand een schepje bovenop gedaan door een geheel nieuwe technologie te bedenken wat verwerkt zit in de shirts! Hiermee moeten de spelers nog beter gaan spelen! Dit revolutionaire Alphaskin technologie is de opvolger van Techfit technologie en het lijkt een gigantisch succes te gaan worden! Lees hieronder snel meer over de Alphaskin technologie.

Als jij nu al wilt sporten in deze nieuwe outfit dan kan dat! Haal jouw eigen adidas Alphaskin in deze winkel of deze shop!

 

Design adidas Alphaskin

De nieuwe adidas Alphaskin is een revolutionair uitrusting die jij als sporter moet hebben! De technologie die zit in de strakke Alphaskin shirts en broeken zal ook gebruikt worden voor de authentic shirts van de sportclubs. Het design van de Alphaskin shirts is echter niet flitsend of opvallend. De shirts en broeken zijn gemaakt in twee kleuren, een mystery ink kleur, wat een donkerblauwe kleur is, en een volledig zwarte kleur. De shirts voor clubs zal natuurlijk wel gemaakt in worden in de kleuren van de club. Wat wel opvalt aan het donkerblauwe shirt is dat links in de nek in het zwart het adidas logo zichtbaar is. Bij het zwarte shirt staat het logo ook op het shirt, maar is deze bijna niet zichtbaar doordat de kleuren beide zwart zijn. Voor de broeken geld hetzelfde alleen staat het adidas logo hier ten hoogte van de knie.

Verder hebben de shirts en broeken een strakke pasvorm met wel een goede bewegingsvrijheid, maar daarover later meer. Als laatste hebben de shirts en de broeken dunne horizontale lijnen en loopt er op de broek nog een extra dunne lijn van de bovenbenen naar de kuiten.

 

adidas Alphaskin technologie

Dan nu het belangrijkste stuk van het verhaal, de uitleg over de technologie van het nieuwe Alphaskin. Als eerste is de kleding van het Alphaskin strak en gestroomlijnd. Dit zorgt ervoor dat het dynamisch bewegen wordt ondersteund tijdens het sporten. Het materiaal wat verwerkt zit in de kleding is het Climachill materiaal. Dit materiaal zorgt ervoor dat het zweten wordt onderdrukt waardoor jij lekker koel en droog blijft in hete dagen. Ook zorgt dit materiaal ervoor dat jij warm blijft in de koude tijden. Kortom, je kunt de kleding met Alphaskin technologie in alle tijden van het jaar dragen om te sporten!

Om nog even terug te komen op de strakheid van de kleding kan daaraan worden toegevoegd dat de kleding vol zit met compressiepunten waardoor de spieren optimaal worden gebruikt. Het is echter niet zo het geval dat je hier last van hebt. De kleding is namelijk zo dun en goed gemaakt dat het aanvoelt als een tweede huid. Deze constructie in de kleding gaat samen met de kinetische wikkelconstructie die ervoor zorgt dat jouw bewegingsvrijheid zo hoog mogelijk blijft waardoor je zo comfortabel mogelijk kan sporten. Een ander, vrijwel uniek kenmerk van de nieuwe Alphaskin kleding is dat deze je ook nog beschermt tegen uv-straling. Hierdoor kun je dus prima gaan sporten met alleen deze kleding aan zonder dat je bang hoeft te zijn je te verbranden in de hete dagen.

Er kan dus worden gezegd dat met de nieuwe Alphaskin technologie jouw niets meer in de weg staat je sportdoelen te bereiken!

 

adidas Alphaskin kleding kopen

De Alphaskin technologie zit verwerkt in verschillende kleding van adidas en kan je vanaf nu voor volwassenen en kinderen bestellen in deze shop of deze winkel. Voor kinderen kan dat in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Voor volwassenen kan dat in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Voor de duurste variant van Alphaskin moet echter wel diep in de portemonnee worden gekeken. De Alphaskin heeft een duurste variant van €119.95 voor het longsleeve shirt en een lange legging voor €149.95.