19 november 2015

Adidas ERREJOTA voetbal 2016

De nieuwe Adidas Errejota 2016 voetbal is vandaag officieel gelanceerd door het merk uit het Duitse Herzogenaurach. Dit is de bal waar de landenteams mee spelen tijdens de Olympische spelen van 2016 in Rio de Janeiro. Het design van de bal is geïnspireerd door de warmte en reuring in Rio de Janeiro. Dit wordt in Brazilië ook wel Carioca genoemd. De nieuwe Errejota Adidas voetbal maakt haar debuut tijdens het wereldkampioenschap voor clubteams, welke van 10 tot 20 december plaats vindt in Tokyo. Onder andere Barcelona, River Plate, Club Americ, Auckland city FC en TP Mazembe doen mee aan het felbegeerde wereldkampioenschap voor clubteams. De Errejota Adidas voetbal zal bovendien gebruikt worden in alle internationale wedstrijden gedurende 2016, waaronder de Olympische Spelen. Dan het design van de nieuwe bal!

De nieuwe Errejota Adidas bal vindt ook qua design haar inspiratie in de stad Rio de Janeiro. De bal is overwegend wit maar bevat een flitsend design van gele en groene strepen. Deze kleuren zijn geïnspireerd door de vlag van Brazilië. Deze strepen staan in verschillende grijze vlakken op de bal en hebben de vorm van golven. Dit is een verwijzing naar de brede stranden en boulevard in Rio de Janeiro. Verder bevat de bal het Adidas performance logo en de naam van de bal: Errejota. Qua technologieën heeft de Errejota Adidas voetbal 2016 dezelfde kenmerken als de Brazuca, waarmee de landen tijdens het WK van 2014 speelden. Dit zijn ook de kenmerken die de Beau Jeu Euro 2016 voetbal heeft. Adidas heeft de bal uitgerust met de nieuwste technologieën waardoor de bal perfect is voor een goede grip, balcontact, stabiliteit en aerodynamica in alle weersomstandigheden. We bespreken ze nog even kort. De bal bestaat uit slechts zes panels en heeft dus het zogenaamde windmolen design. Bovendien is er een extra 3D laagje op de bal aangebracht. Deze combinatie zorgt ervoor dat de bal sneller is dan ooit te voren en hierdoor minder fladdert dan andere ballen van Adidas. Bovendien zijn er verbeteringen doorgevoerd met betrekking tot de grip, het baloppervlak en de zichtbaarheid van de bal. Adidas heeft een speciaal filmpje gelanceerd met de naam ''Incendeie o Jogo'' (Vuur in het spel). In deze video staan voetbal en de stad Rio centraal en is de ERREJOTA te zien op verschillende bekende plaatsen in Rio de Janeiro. Check hieronder de foto's van de nieuwe Errejota Adidas 2016 voetbal.

Adidas Errejota voetbal kopen

De nieuwe Adidas ERREJOTA voetbal 2016 kan je vanaf nu in verschillende versies kopen. De prijs van de officiële voetbal is € 140,-, maar uiteraard scoor je de replica voor een schappelijkere prijs. De replica bal heeft namelijk een prijs van € 35,- en de mini versie van de Errejota scoor je al voor € 15,-. Directe levering en gratis verzending!

KOOP HET HIER....

of hier!

Adidas -errejota -bal -2016

Adidas -Errejota -voetbal -2016

Errejota -voetbal -Adidas -2016

Adidas -voetbal -2016-rio