De super dikke adidas Tango tape hoodie

We zagen sterren als Pogba en Kluivert eerder al tijdens adidas campagnes in een vette retro Tango hoodie van het merk. Deze hoodie was zwart! Met de zomer in aankomst mag het allemaal wat lichter en dus heeft adidas nu ook een witte retro hoodie met taping uitgebracht, zij het wel met een rits. De Tango lijn van adidas is eigenlijk de voetbalfashion lijn van het merk. Op alle items uit de collectie staat het Tango silhouette. Het Tango logo van adidas is natuurlijk geïnspireerd door de Tango voetbal, Deze bal werd door adidas voor het eerst in 1982 geïntroduceerd. Met de bal werd namelijk tijdens het WK van 1982 in Spanje gespeeld. Het Tango silhouet keerde daarna terug op verschillende WK ballen en nu dus ook op de kleding van adidas. De nieuwe hoodie heeft de naam ‘’Tan Tape heavy hoodie’’ en is perfect om in vrije tijd te dragen. Het vest ziet er ook nog eens super modieus uit en roept door de taping over de mouwen ook dat lekkere jaren ’80 gevoel op! Check!

Het nieuwe adidas vest is dus geheel wit en bevat op de mouwen de iconische taping in het zwart. In deze taping is het Tango logo verwerkt en de band wordt ook nog geflankeerd door dunnere rode strepen. Het is dan ook niet gek dat adidas deze hoodies met de volgende leus heeft uitgebracht: ‘’voetballogo’s brengen een eerbetoon aan geschiedenis de voetbal en met name aan de bal die adidas sinds de jaren ’70 produceert voor grote eindtoernooien.’’ De streetwear hoodie is verder gemaakt van een zogenaamd French Terry katoen. Dit materiaal voelt niet alleen zacht aan, maar de badstof houdt je ook lekker warm. De zijkanten van de trui bevatten diepe kangoeroezakken en in de capuchon van de trui kun je je heerlijk verstoppen. Dit is vrijwel dezelfde hoodie als Justin Kluivert droeg toen vorig jaar officieel bekend werd dat de sterspeler van AS Roma op voetbalschoenen van adidas ging spelen.

De heavy hoodie kan je vanaf nu bestellen in de officiële adidas SHOP

. Deze trui is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 89,95. In deze winkel vind je ook nog andere producten uit de retro lijn van adi, waaronder vette Tango voetbalshirts!