Merk: SKU: 287826-2000-5

Bestel hier de officiële Derbystar Eredivisie wedstrijdbal 2024-2025! Dit is dezelfde voetbal als waarmee de 18 Eredivisie teams spelen gedurende het seizoen 2024-2025! De bal heeft als thema ''DREAM TO BE A STAR'' In het diepste gevoel van iedere voetballer of fan schuilt de droom om zelf ooit het hoogste podium te betreden en prijzen te winnen! Die dromen gaan niet alleen om het behalen van het hoogste podium, want dat is maar voor een aantal weggelegd. Het gaat om het geloven in jezelf, samenwerken in een team en jezelf ontwikkelen. Manifesteren is al overwinnen! De officiële Eredivisie voetbal is dit jaar wit met een all-over print van zilveren sterren. De panels hebben aan de zijkanten bovendien een print van geometrische vormen in het blauw en goud. Op de voetbal staan ook de logo's van Derbystar en de Eredivisie.

Deze voetbal voldoet aan alle voorwaarden die gesteld worden om te spelen op het hoogste niveau:

  • Deze voetbal is gemaakt van een speciaal en duurzaam PU materiaal en bestaat de bal uit 32 hand gestikte panels, wat een hoge kwaliteit garandeert. De bal bevat een extra laagje van het zogenaamde PU microfibier materiaal. Door gebruik te maken van dit materiaal heeft de bal stabiele vluchteigenschappen en is de bal waterafstotend, waardoor de bal perfect te gebruiken is in alle weersomstandigheden. Bovendien zorgt het voor het zachte balcontact.
  • De voetbal heeft een speciale 3D diamondstructuur. Het doel van deze technologie is een nog beter vluchttraject van de bal, een betere balcontrole en een betere grip voor keepers.
  • De binnenbal is gemaakt van latex
  • Deze voetbal heeft maat 5. Dit is de standaard maat van een voetbal. 
  • Voldoet aan alle voorwaarden van het FIFA Quality Pro keurmerk. 

Klik direct op de buttons om deze officiële Derbystar Eredivisie wedstrijdbal 2024-2025 te bestellen!