Officiële Eredivisie wedstrijdbal 2024-2025 bekend: Dream to be a star

De officiële Eredivisie wedstrijdbal voor het seizoen 2024-2025 is vandaag officieel gepresenteerd door official supplier Derbystar en de Eredivisie NV met het motto: ''DREAM TO BE A STAR''! De nieuwe voetbal, waarmee de achttien clubs spelen tijdens het seizoen 2024-2025, staat geheel in het teken van het waarmaken van dromen! In voetbal is namelijk niets onmogelijk. Voor degenen die erin geloven ligt de weg altijd open! Ook dit jaar is Derbystar weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de officiële Eredivisie wedstrijdbal. De Eredivisie NV en Deventrade, het bedrijf achter Derbystar, hebben al sinds 2008 een contract.Ieder jaar heeft de officiële Eredivisie wedstrijdbal een speciaal thema. Vorig seizoen was het thema ''All Eyes on the Ball'' en eerder werden kunstenaar Piro, Top Notch, Henk Schiffmacher, Johnny de Mol en het Rijksmuseum betrokken in het design van de officiële voetbal. Dit jaar is het thema van de wedstrijdbal dromen! In het diepste gevoel van iedereen schuilt een droom. Voor voetballers, op welke niveau dan ook, is die droom te schitteren op het hoogste podium en de wereld te veroveren. Die dromen gaan niet alleen om het hoogste podium, het winnen van prijzen of bekend worden. Het gaat ook om geloven in jezelf, samenwerken in een team en jezelf ontwikkelen. Dat is al een overwinning op zich! Iedereen die durft te dromen heeft al een grenzeloze ambitie en denk in mogelijkheden! Met de lancering van de nieuwe Eredivisie bal willen Derbystar en de Eredivisie iedere speler en fan inspireren om een eigen ster te worden en te geloven in je persoonlijke dromen. Het mag dan ook niet opvallend genoemd worden dat de officiële Eredivisie wedstrijdbal een all-over print van sterren bevat! De voetbal is wit en bevat vijfhoekige panels, die aan de zijkanten blauwe geometrische graphics bevatten met gouden accenten. Op een aantal panels staan zilveren sterren. Uiteraard zijn ook dit jaar weer de logo's van de Eredivisie en Derbystar vertegenwoordigd op de officiële voetbal.

Bovendien voldoet de voetbal aan alle voorwaarden die de UEFA en FIFA stellen om wedstrijden op het hoogste niveau te spelen. De bal heeft namelijk de kenmerken van de APS lijn van Derbystar. We hebben ze hieronder kort op een rijtje gezet:

  • De officiële Eredivisie Derbystar voetbal 2024-2025 is gemaakt van een speciaal en duurzaam PU materiaal en bestaat de bal uit 32 hand gestikte panels, wat een hoge kwaliteit garandeert. De bal bevat een extra laagje van het zogenaamde PU microfibier materiaal. Door gebruik te maken van dit materiaal heeft de bal stabiele vluchteigenschappen en is de bal waterafstotend, waardoor de bal perfect te gebruiken is in alle weersomstandigheden. Bovendien zorgt het voor het zachte balcontact.
  • De voetbal heeft een speciale 3D diamondstructuur. Het doel van deze technologie is een nog beter vluchttraject van de bal, een betere balcontrole en een betere grip voor keepers.
  • De binnenbal is gemaakt van latex
  • Voldoet aan alle voorwaarden van het FIFA Quality Pro keurmerk.

De officiële Eredivisie wedstrijdbal ''Dream to be a star'' voetbal kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De wedstrijdbal heeft een prijs van € 149,95, maar goedkopere versies van de bal bestel je al vanaf € 16,99! Directe levering gegarandeerd!

Officiële Eredivisie wedstrijdbal 2024-2025 bekend: Dream to be a star
Officiële Eredivisie wedstrijdbal 2024-2025 bekend: Dream to be a star
Officiële Eredivisie wedstrijdbal 2024-2025 bekend: Dream to be a star