21 februari 2017

Eredivisie ''Henk Schiffmacher'' Derbystar voetbal 2017-2018

De officiële Eredivisie voetbal voor 2017-2018 is vandaag gelanceerd! Met deze nieuwe voetbal zullen alle teams in de Eredivisie komend seizoen spelen. Vorige week werd bekend dat tatoeagekoning Henk Schiffmacher voor het design van de officiële Derbystar bal verantwoordelijk is. Schiffmacher stopt op 27 maart stopt als tatoeëerder en één van zijn laatste kunstjes mag dan ook als kroon op zijn werk gezien worden. Het design van de nieuwe bal staat geheel in het teken van ''kracht en verbinding''. Schiffmacher zegt hierover: ''In het ontwerp van de bal heb ik symbolen gebruikt die staan voor verbinding en kracht. Dat is voor mij ook waar Eredivisie en voetbal voor staat. Ik hoop dat de spelers ,clubs en supporters dit zullen herkennen en waarderen.''

Scoor de nieuwste Eredivisie Derbystar Henk Schiffmacher voetbal vanaf begin juni 2017 in deze SHOP!

Henk -schiffmacher -eredivisie -bal -2017-2018

Design officiële Eredivisie voetbal 2017-2018

Voordat we het design van de bal bespreken, willen we één van de uitspraken van de in Harderwijk geboren kunstenaar nog even benadrukken: ''Je realiseert je al snel dat je er geen blote meiden, doodskoppen en weet ik veel wat op kan zetten."  De nieuwe ''Eredivisie Brillant by Henk Schiffmacher'' is een speciale editie van de Eredivisie voetbal, omdat de competitie zestig jaar bestaat. De bal zal voor het eerst in gebruik genomen worden tijdens de laatste competitieronde van 2016-2017 en zal tijdens 2017-2018 het gehele jaar gebruikt worden. Genoeg daarover, nu het design! Zoals altijd is de Eredivisie voetbal van Derbystar wit. Komend seizoen bevat de bal zwart/witte all-over prints over een aantal panels met krachtige symbolen. Deze all-over print is geïnspireerd door de ''pacific'' en berbercultuur. Schiffmacher zegt hierover: ''Tegenwoordig hebben veel voetballers en fans tatoeages, waardoor zij zich zeker met deze officiële Eredivisie voetbal kunnen identificeren.'' Verder staan de logo's van de Eredivisie en Derbystar op de officiële voetbal, evenals de handtekening van de tatoeagekoning en een logo ter ere van het zestig jarig bestaan van de Eredivisie.

Uiteraard bespreken we ook nog even wat technische informatie van de nieuwe Eredivisie Derbystar voetbal voor 2017-2018. Zo is de bal gemaakt van een speciaal en duurzaam PU materiaal en bestaat uit 32 handgestikte panels. Door gebruik te maken van dit materiaal heeft de bal stabiele vluchteigenschappen en is de bal waterafstotend, waardoor deze bal perfect te gebruiken is in alle weersomstandigheden. Niet onbelangrijk is dat de nieuwste DERBYSTAR voetbal een perfecte ronde binnenbal bevat. Bovendien voldoet de nieuwe Eredivisie DERBYSTAR voetbal aan alle FIFA voorwaarden! 

Derbystar -bal

Lekker bezig! DERBYSTAR is dus de official supplier van de Eredivisie voetbal en verzorgt de productie van de bal. Deze functie vervult het sportmerk sinds 2006 en in 2015 werd het contract tussen beide partijen in ieder geval tot 2019 verlengd. Het Nederlandse bedrijf Deventrade verzorgt de productie van de Eredivisie voetballen, terwijl het merk DERBYSTAR een Duitse roots heeft. In 1963 begon een Duits bedrijf dat gespecialiseerd was in de productie van hoogwaardige lederen producten voor ruitersport het initiatief om te starten met sportballen. De rest is geschiedenis! In Europa spelen er vandaag de dag 2,3 miljoen voetballers met een voetbal van Derbystar.

Eredivisie -bal -2017-2018

Eredivisie Henk Schiffmacher wedstrijdbal 2017-2018 kopen

De nieuwste Eredivisie voetbal voor komend seizoen kan je in verschillende soorten en maten kopen. De officiële voetbal heeft een prijs van € 119,95, terwijl de replica versie van de bal een prijs heeft van € 24,95. De mini uitvoering van de officiële Eredivisie voetbal voor 2016-2017 heeft een prijs van € 14,95! Bovendien zijn er ook nog andere DERBYSTAR voetballen beschikbaar in verschillende soorten en maten. Klik op de onderstaande shops om deze ballen exclusief te kopen! Directe levering gegarandeerd en gratis verzending en retourneren!

Koop de nieuwste Eredivisie voetbal exclusief in DEZE SHOP

Henk -schiffmacher -eredivisie -voetbal