Barcelona uitshirt kinderen 2019-2020

Koop hier nieuwe, fel gele Barcelona shirt voor 2019-2020 voor kinderen. Dit uitshirt kan je in verschillende kindermaten kopen. Het shirt is namelijk beschikbaar voor kinderen van 0 tot 15 jaar. Dit tenue kan je kopen in de maten 92, 98, 104, 110, 116, 122 128, 140, 152, 164, 176. In de shops kan je het shirt van Barcelona in verschillende kindermaten kopen, voor baby's, little boys en de grotere kinderen. Dit shirt ziet er precies hetzelfde uit als het shirt dat de spelers van de club dragen.

Het Barcelona uitshirt van dit seizoen is een ode aan het de jeugdacademie van de club: La Masia. De jeugdopleiding werd in 1979 opgericht en bestaat dit jaar 40 jaar. Qua design is het voetbalshirt geïnspireerd door het uitshirt van 1979. Destijds had Barcelona een geel uitshirt met twee diagonale banen in de clubkleuren van Barcelona. Deze banen lopen an de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue en zijn Blaugrana. Dit design komt weer helemaal terug in het design van het Barcelona uitshirt voor 2019-2020. Het voetbalshirt bevat verder een v-hals. De binnenkant van de hals bevat een speciale taping in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze is rood/geel en is ook op de achterkant van het tenue zichtbaar.  Een ander kenmerk van het shirt zijn de flitsende banen over de schouders en mouwen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw. Op de rechter mouw staat de officiële LFP badge en de achterkant van het tenue is uitgerust met het logo van UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers zoals De Jong, Rakitic Coutinho, Dembele, Messi en Suarez. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!Check bovendien het thuisshirt voor kinderen.