Barcelona trainingspak met trainingstrui 2019-2020

Koop hier nieuwste  blauwe Barcelona trainingspak van Nike voor kinderen en volwassen. Dit pak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het trainingspak wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2019-2020. Het pak bestaat uit een drill top of training top en strakke trainingsbroek. Dit betreft het pak dat vooral wordt gedragen in de aanloop naar de uitwedstrijden.

De drill top van het nieuwste Barcelona trainingspak is donker blauw en en bevat een hoge hals met een rits tot de borst. Verder wordt de training sweater gekenmerkt door de strip over de schouders en mouwen. Deze strip bevat een flitsend design van dunne strepen. De mouwen hebben een speciaal design. Deze bevatten namelijk aan de onderkant duimgaten, waardoor deze de fit hebben van een handschoen. Bovendien vallen hierdoor de mouwen nog strakker om het lichaam. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen. Deze vallen strak om de armen en met deze mouwen heb je ook nog eens voldoende bewegingsvrijheid. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Spaanse club. De achterkant van de trainingstrui is iets langer en dit biedt de optimale bescherming.

De trainingsbroek van het pak is zwart en valt strak om de benen. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van Nike en de club. De onderkant van de broek is uitgerust met ritsen. Dit trainingspak heeft een slim (strakke pasvorm). De broek bevat aan de zijkanten een taping en deze is uitgerust met dunne strepen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een elastische tailleband, waarmee je de pasvorm zelf kan aanpassen. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri fit technology, voor een optimale prestatie. Deze technologie zorgt namelijk voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie.  Wil jij net als Messi, Dembele, Coutinho, Suarez, Rakitic of andere sterren schitteren in dit donkere trainingspak van Barcelona? Klik dan op de button(s) om het trainingspak te kopen!

Check ook hier meer informatie over het nieuwe trainingspak van Barcelona.