Barcelona trainingspak met trainingsjack 2021-2022 - Rood/Blauw

Koop hier nieuwste blauwe Barcelona trainingspak 2020-2021 van Nike voor kinderen en volwassen. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Het trainingspak wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Het pak bestaat uit een trainingsjack en strakke trainingsbroek.

Het FC Barcelona trainingsjack 2021-2022 is volledig rood en wordt gekenmerkt door de hoge hals. De mouwen van het Barcelona trainingsjack bevatten dit seizoen een diagonale taping in het wit.  Op de linkerborst van het trainingsjack staat het logo van Barcelon en de andere borst bevat de swoosh van Nike. Verder is het trainingsjack aan de zijkanten uitgerust met twee zakken. De trainingsbroek van het Barcelona trainingspak 2021-2022 is blauw en valt strak om de benen. Net onder de knieën bevindt zich ook weer een diagonale taping in het wit. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van Nike en aan de onderkant bevinden zich ritsen.  De zijkanten van de broek bevatten ook weer een blauwe taping. Dit trainingspak heeft een slim (strakke pasvorm) en is uitgerust met de Nike Dri fit technology, voor een optimale prestatie. Deze technologie zorgt namelijk voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie. 

Wil jij net als Memphis, Fati, Coutinho, Pedri, Demir, Garcia, Dembélé, Frenkie de Jong, Pique en andere spelers schitteren in dit nieuwe trainingspak van Barcelona? Klik dan op de button(s) om het trainingspak te kopen!