Barcelona trainingsshirt voor kinderen 2019-2020

Koop hier nieuwste blauwe Barcelona trainingsshirt van Nike voor kinderen. Dit shirt is verkrijgbaar in de volgende KIDS maten: 128, 140, 152, 164 en 176. Het trainingsshirt kan je vanaf nu bestellen voor kinderen van 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Dit shirt wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2019-20.

Het shirt is dit jaar blauw en geïnspireerd door het gebruikelijke template van Nike. Dit betekent dat het shirt een Vapor hals heeft. Dit is een combinatie tussen een rechte en diagonale hals. De achterkant van deze hals bevat een strip en de mouwen zijn uitgerust met flitsende strepen. Deze strip is verdeeld in dunne verticale streepjes. De mouwen zijn ook dit jaar weer raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen en schouders vallen en goed meebewegen met de bewegingen van de armen. Op de borst prijken de logo's van Nike en de Spaanse club in het rood. Op het midden van het trainingsshirt van Barcelona staat sponsor BEKO. De Barcelona trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als De Jong, Messi, Dembele, Coutinho, Suarez, Rakitic of andere sterren schitteren in dit trainingsshirt van Barcelona? Klik dan op de button(s) om het training shirt voor kinderen te kopen!