Barcelona training sweater 2021-2022 - Blauw - Kinderen

Koop hier nieuwste blauwe Nike FC Barcelona training sweater 2021-2022 voor kinderen en volwassen. Deze zogenaamde drill top kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Deze training top wordt door de spelers van Barcelona gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de La Liga, Copa del Rey en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Deze training top is namelijk onderdeel van het FC Barcelona trainingspak 2021-2022.

De FC Barcelona training sweater 2021-2022 is dit jaar overwegend blauw en wordt gekenmerkt door het design van golven en stippen over de mouwen. Ook dit seizoen bevat de Barcelona training top een hoge hals met een rits tot de borst.  Bovendien bevatten de mouwen dit seizoen een diagonale band, geheel in stijl van de kleuren van de training top. Deze is namelijk bordeaux wit. De swoosh van Nike staat dit seizoen ook op de rechterborst. Op de linkerborst staat het Barcelona logo.  De mouwen zijn raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen en schouders vallen. Bovendien hebben de mouwen duimgaten. Hierdoor valt de training sweater nog strakker om het lichaam. Deze FC Barcelona training sweater heeft een normale pasvorm. De drill tops bestaat voor 91% uit polyester en 9% uit elastaan. Dit is een rekbaar materiaal.  Bovendien is de training sweater uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van zweet voor de optimale prestatie. 

Wil jij net als de spelers van FC Barcelona schitteren in dit nieuwe training top van Barcelona? Klik dan op de button(s) om deze training sweater te kopen!