Barcelona keepersshirt 2021-2022 - Oranje

Koop hier nieuwe Nike FC Barcelona keepersshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. Dit NIKE keepersshirt wordt door de keepers van Barcelona gedragen in de Primera Division, Copa del Rey en Champions League wedstrijden dit seizoen. Dit keepersshirt wordt onder andere gedragen door Ter Stegen en Neto. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. 

Het Barcelona keepersshirt 2021-2022 heeft dit jaar een all-over print van vlakken in het oranje. In deze vlakken zijn ook diagonale strepen verwerkt. is dit jaar rood en bevat een all-over print van golven over het tenue. Verder bevat het keeper shirt een honge ronde hals in het oranje. De achterkant van de hals bevat een v-opening. Verder is dit keepersshirt uitgerust met lange mouwen. Op de achterkant van het shirt staat een strip in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze taping komt ook weer terug aan de binnenkant van het keeper shirt. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike. Hoofdsponsor Rakuten versiert het midden van het shirt en Unicef staat op de achterkant. Wil jij net als de keepers van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Klik op de button(s) hieronder om het shirt te kopen!

De Barcelona tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, voor een optimale prestatie.