Barcelona Vapor Match 3e shirt 2019-2020

Koop hier nieuwe Barcelona authentic 3e voetbalshirt voor 2019-2020 van Nike. Dit VAPOR MATCH voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van Barcelona gedragen wordt en is uitgerust met het VaporKnit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Dit shirt wordt door Barcelona vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2019-2020. Dit voetbalshirt wordt onder andere gedragen door sterren als de Jong, Griezmann, Messi, Suarez, Dembele, Rakitic,  Vidal, Pique en andere sterren van de club.

Het 3e shirt of Champions League uitshirt van Barcelona is dit jaar een ode aan het voetbalshirt van het seizoen 1996-1997. Dit is het seizoen waarin Barcelona de Europa Cup II won ten faveure van Paris Saint Germain. Deze wedstrijd werd door Barcelona met 1-0 gewonnen in de Rotterdamse Kuip. In dit seizoen won Barcelona ook de Copa del Rey. Bij Barcelona speelden in dit seizoen spelers als Ronaldo, Guardiola, Luis Enrique, De La Pena, Popescu, Ferrer en Figo. Het nieuwe voetbalshirt voor 2019-2020 is geheel lichtblauw/turquoise en bevat een all-over print van elementen uit het Barcelona logo. Zo bestaat de print uit het kruis van het Barcelona logo en de verticale strepen. Ook de Blaugana details zijn in het tenue verwerkt. De jaren '90 en oldskool v-hals is navy blauw en de gevouwen kraag is een combinatie van rood en blauw. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw.  Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw en op de achterkant van het shirt staat sponsor UNICEF. De nieuwe Barcelona tenues zijn uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de sterren van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.