Barcelona authentic VAPOR MATCH 3 shirt 2018-2019

Koop hier nieuwe Barcelona authentic 3e voetbalshirt voor 208-2019van Nike. Dit VAPOR MATCH voetbalshirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit Nike voetbalshirt is het shirt dat ook echt door de spelers van Barcelona gedragen wordt en is uitgerust met het VaporKnit systeem, waardoor de spelers optimaal kunnen presteren doordat het shirt strak om het lichaam valt, het shirt nog lichter is en snel vocht transporteert. Dit shirt wordt door Barcelona vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Champions League gedurende 2018-2019. Dit voetbalshirt wordt onder andere gedragen door sterren als Messi, Suarez, Dembele, Rakitic,  Vidal, Pique, Coutinho en andere sterren van de club.

Het 3e shirt of Champions League uitshirt van Barcelona is dit jaar een ode aan de stad. Het voetbalshirt is een combinatie van roze en rood en bevat een diagonale scheiding. Deze scheiding is geïnspireerd door de Avinguda Diagonal, welke de stad als het ware in tweeën snijdt. Daarnaast bevat het shirt een all-over print van de stad. Verder is het shirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen en de bovenkant van de achterkant van het tenue zijn uitgerust met een flitsende zigzagbanen en aan de binnenkant van de hals en achterkant bevindt zich een speciale taping in de kleuren van de Catalaanse vlag. Deze taping bevat namelijk dunne, rode en gele strepen. Op de borst prijken de logo's van de club en Nike en op het midden van het nieuwe voetbalshirt staat hoofdsponsor RAKUTEN. Subsponsor BEKO versiert de linker mouw en op de achterkant van het shirt staat sponsor UNICEF. 

Wil jij net als de sterren van de Spaanse club schitteren in dit shirt? Check hier de shops waar je dit shirt exclusief kan kopen. Hier kan je het voetbalshirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de sterspelers. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.