Warming-up shirt Club América 2020-2021

De warming-up shirts van Nike kunnen dit jaar makkelijk als thuisshirt. Sterker nog, soms zijn de warming-up shirts nog opvallender dan het voetbalshirt. Eerder deze maand lanceerde Nike al een opvallend FC Barcelona warming-up shirt, ook het nieuwe pre match top van de Mexicaanse voetbalclub Club América behoort tot deze categorie. Als voorproefje op het nieuwe thuisshirt van de club uit Mexico Stad lanceerden Nike en de club afgelopen week het inloopshirt van de Mexicanen. Dit trainingsshirt wordt door ‘’Las Águilas (de adelaars) gedragen tijdens de warming-up ter voorbereiding op de Liga MX en bekerwedstrijden in 2020-2021!

Het nieuwe warming-up shirt van Club América is de verpersoonlijking van het logo van de voetbalclub, die haar thuiswedstrijden speelt in het Estadio Azteca. Het inloopshirt is namelijk donkerblauw en bevat dezelfde print als het clublogo. Het clubembleem wordt namelijk gekenmerkt door een print van Zuid- Midden- en Noord-Amerika op een achtergrond van de vorm van een bal. Deze print is op het pre match top geel. In deze print bevinden zich bovendien de initialen van de Mexicaanse voetbalclub: C(lub de Fútbol) A(mérica) in het rood. De print loopt niet door op de achterkant van het tenue. Deze is blauw en bevat de logo's van de verschillende sponsoren van de club. De badge van de club prijkt ook nog op de linkerborst en op de andere borst staat het logo van Nike in het rood. Verder heeft het warming-up shirt van Club América de kenmerken van het nieuwe Nike Strike template. Kenmerkend voor dit template is dat de mouwen een diagonale band bevatten. Op het trainingsshirt van Club América is deze taping rood. Ook de crew neck van het warming-up shirt is rood. Een ander kenmerk van het template is dat de trainingstenues van Nike aan de achterkant een kleine v-opening bevatten. Het trainingstenue van de Mexicaanse voetbalclub wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met een diagonale rode taping op de voorkant. Alle trainingstenues van Nike zijn ook dit seizoen weer voorzien van de Nike Dri Fit technologie, voor de optimale afvoer van vocht en zweet & ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het opvallende warming-up shirt van de Mexicaanse voetbalclub, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ibarra, Ochoa, dos Santos, Castillo, Martinez en nog meer spelers.

Het nieuwe Club América warming-up shirt 2020-2021 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen in de onderstaande winkel. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en heeft een prijs van € 59,95. Check ook andere Club América producten in deze fanshop! 

Bestel dit warming-up shirt direct in de Club América fanshop! 

Club América warming-up shirt 2020-2021