Club América 3e voetbalshirt 2022

De Mexicaanse voetbalclub Club América en kledingsponsor Nike hebben inmiddels ook het nieuwe Club América 3e voetbalshirt 2022 gepresenteerd. In dit tenue spelen de ''Águilas'' een aantal uitwedstrijden in de Mexicaanse Primera Division, de beker en de CONCACAF Champions League in 2022. Het 3e voetbalshirt is namelijk het alternatief voor het Club América uitshirt

Club América 3e shirt 2022 | Coapa als inspiratie

Nike weet ieder seizoen weer een speciaal Club América voetbalshirt uit de hoge hoed te toveren en dit jaar is dat het ''Tercer'' voetbalshirt van de club. Het voetbalshirt is geïnspireerd door de kleuren en de vibe van de wijk Coapa in Mexico City. Het is de plek waar voetbal en levensstijl, er voetbal geademd wordt en ook waar de roots van de club zich bevindt. De basiskleur van het voetbalshirt is donkergrijs/zwart en in de kraag en de band aan de onderkant van de mouwen bevinden zich een design van kleine roze, lichtblauwe en groen blokjes, geïnspireerd door de muren in de wijk Coapa en de kunst van de Azteken. De hals betreft een brede v-hals, welke ook aan de achterzijde dit design heeft. De binnenkant van de hals bevat de naam van de wijk: COAPA. Alle logo's op het voetbalshirt zijn mintgroen. Op de rechterborst van het voetbalshirt prijkt de swoosh van Nike in het mint groen en ook het logo op de borst bevat deze kleur. Dit betreft dus een monochrome badge. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het voetbalshirt. Op het midden van de borst prijken de logo's van AT&T & The Home Depot en ook de logo's van Corona, Caliente, GNR & Total staan op de voetbalshirts in het mint groen. Het Club América 3e tenue 2022 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met mintgroene logo's. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Zoals alle Nike voetbalshirts zijn de Club América voetbalshirts ook uitgerust met de Nike Dri Fit en Dri Fit ADV technologie. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Club América 3e voetbalshirt 2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Contreras, Dos Santos, Meré, Otero, Zendejas en andere spelers. De nieuwe Club América collectie bevat ook een trainingsjack en warming-up shirt, welke een verwijzing bevatten naar COAPA.

Club América voetbalshirt bestellen

Het Nike Club América warming-up shirt 2022 kun je vanaf nu voor volwassenen bestellen. Dit shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL & heeft een prijs van € 89,95. Check ook andere Club América merchandising in deze winkels. Directe levering!

Bestel je Club América voetbalshirt in de NIKE SHOP! 

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts)

Club América 3e voetbalshirt 2022

Club América 3e voetbalshirt 2022

Club América 3e voetbalshirt 2022