Club América trainingsjack 2022-2023

De Mexicaanse club Club de Fútbol América S.A. de C.V. Heeft in samenwerking met Nike de nieuwe collectie voor 2022-2023 gepresenteerd. Deze collectie bevat ook een nieuw anthem trainingsjack, welke door de club van trainer Santiago Solari gedragen wordt tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de Liga MX/Mexicaanse Primera Division en bekerwedstrijden in 2022-2023. Nike is sinds 2000 de kledingsponsor van ''Las Águilas'' en is komend seizoen weer verantwoordelijk voor de nieuwe collectie van de club uit Mexico-City.

Het Nike Club América trainingsjack 2022-2023 is dit jaar volledig zwart en heeft alle kenmerken van het I96 template. Kenmerkend aan dit template is dat de trainingsjacks op het midden een brede horizontale band bevatten. Waar deze op andere Nike trainingsjacks vaak een print bevatten, is deze op het Club América trainingsjack ook zwart. Wel heeft Nike de eigen swoosh en de badge op de borst een opvallende kleur gegeven. Het Nike logo op de rechterborst is turquoise/mint (door Nike ''Healing Jade'' genoemd) en deze kleur komt ook terug in de badge van de Mexicaanse club op de andere borst. Dit betreft dus een monochrome badge. Het logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het jack. In de omslag van de rits is nog een detail verwerkt. Hier prijkt de tekst ''COAPA'', verwijzend naar een wijk in de stad. Het trainingsjack heeft verder een doorlopende rits, bevat een baseball collar en heeft twee zakken aan de zijkanten. In het jack is wat stretch verwerkt. Bovendien is het Club América jack uitgerust met cuffs en bevat het jack een band aan de onderkant, welke ook zorgen voor de getailleerde fit. Het jack bestaat voor 100% uit polyester. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Club America trainingsjack, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Contreras, Dos Santos, Aquino, Martinez, Fidalgo, Vinas, Madrigal en nog meer spelers.

Het Club América trainingsjack 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Het jack is alleen voor volwassenen beschikbaar (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en heeft een prijs van € 84,95. Check ook andere merchandising van de club in deze winkels!

Bestel dit jack direct in de officiële NIKE SHOP

of deze winkel! 

Club America trainingsjack 2022-2023

Club América trainingsjack 2022-2023