Club América 3e voetbalshirt 2021

Club America en Nike hebben vandaag het opvallende Club America 3e voetbalshirt 2021 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Club de Futbol América een aantal uitwedstrijden in de Mexicaanse Liga MX, de beker en de CONCACAF Champions League in 2021. Begin dit jaar is de ‘’Clausura’’ gestart. Dit betreft de tweede seizoenshelft in Mexico. Ook voor het design en de productie van dit nieuwe tenue is Nike weer verantwoordelijk. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2000 de kledingsponsor van ‘’ Las Águilas.’’

Club América Azteken uitshirt 2021

Het nieuwe Club América 3e shirt 2021 heeft een opvallend design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print, geïnspireerd door verschillende symbolen van de Azteken en de Aztekenkalander. Bovendien haalt het tenue inspiratie uit het keepersshirt dat Memo Ochoa in 2008 droeg bij de club, het zogenaamde ‘’eagle knight’’ keepersshirt. De Azteken print bevindt zich zowel op de mouwen als op de body van het voetbalshirt. Het logo van de club uit Mexico Stad prijkt op het midden van de borst in het zwart/wit en daaronder staat de swoosh van Nike in het zwart. Sponsor AT&T staat op het midden van het voetbalshirt. Het alternatieve uitshirt van Club América is verder uitgerust met een brede, ronde hals met aan de achterkant een v-opening. De zijkanten van het tenue bevatten een zwarte taping. Ook op de achterkant van het tenue staan nog twee sponsoren, namelijk Corona en Caliente. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt prijkt een vogel met daarin het clublogo en het getal 118 verwerkt. Het Club América 3e tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een zwarte taping. Ook de logo’s van de club en Nike op het voetbalbroekje zijn zwart. De kousen van het Club América 3e shirt 2021 zijn ook zwart met een witte band. De Club América 3e tenues zijn voorzien van de Nike Dri Fit technologie, voor een optimale afvoer van zweet en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Roger Martinez, Sergio Diaz, Pedro Aquino, Giovani Dos Santos en andere spelers. Rondom dit voetbalshirt hebben Nike en de club bovendien een speciale trainingscollectie gelanceerd, waarin de Aztekenprint terug komt. Check ook de andere Club América voetbalshirts 2020-2021. 

Club América 3e shirt bestellen

Het nieuwe Club América 3e voetbalshirt 2021 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. Je kunt dit tenue bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de nieuwe trainingslijn bestellen!

Bestel je Club América voetbalshirt in deze winkel!

of deze SHOP! 

of deze winkel

Club America 3e voetbalshirt 2021

Club América 3e shirt 2021

Club América 3e shirt 2021