Club America thuisshirt 2021-2022

De Mexicaanse voetbalclub Club America heeft in samenwerking met Nike vandaag het nieuwe Club America thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt de club van trainer Santiago Solari gedurende 2021-2022 in het Aztekenstadion in Mexico-Stad. Nike is ook dit jaar weer de producent van de Club America tenues. Deze functie heeft het Amerikaanse sportmerk sinds 2000. AT&T is sinds 2018 de shirtsponsor van ''Las Aguilas'' (de adelaars) en prijkt ook dit jaar op het midden van de Club America tenues.

Club America thuis shirt en tenue 2021-2022

Vrijwel ieder Club America voetbalshirt bevat een verwijzing naar de Azteken en het nieuwe Club America thuisshirt vormt daar geen uitzondering op. Het Nike Club America thuisshirt 2021-2022 is overwegend geel en wordt met name gekenmerkt door de all-over pint aan de bovenkant van het tenue. Deze opvallende print van symbolen in het navy blauw, oranje en rood is geïnspireerd door een Azteken patroon en symboliseert bovendien de zonsopkomst in Mexico Stad, die te zien is vanaf het stadion van de club. Verder bevat het Club America thuisshirt een ronde, navy blauwe hals met aan de achterzijde een v-opening. De mouwen zijn donkerblauw en deze kleur komt ook weer terug in de taping aan de zijkanten van het tenue. De swoosh van Nike prijkt in het geel op de rechterborst, het clublogo op de linkerborst en de logo's van sponsoren AT&T en The Home Depot op het midden. Op het tenue staan bovendien de logo's van Caliente, Corona en Total. De binnenkant van de hals bevat een Aztekenzon. Het tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele taping. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe Club América thuistenue.

De nieuwe Club América tenues zijn onderdeel van het Nike Move To Zero programma. Dit betekent dat de tenues zijn gemaakt van een gerecycled polyester, afkomstig van waterflessen. De tenues zijn bovendien uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Club America thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Martin, Martinez, Vinas, Benedetti, Aquino, Valdez en nog meer spelers en check het Club America uitshirt 2021-2022. 

Club América uitshirt bestellen

Het Nike Club América thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het voetbalshirt is € 89,95. Je kunt dit tenue bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In de onderstaande webshop vind je ook andere merchandising van de club. 

Bestel je Club América voetbalshirt in deze winkel!

of deze SHOP! 

of deze winkel

Club América thuisshirt 2021-2022