Club America voetbalshirts 2023-2024

Club America en kledingsponsor Nike hebben de nieuwe Club América voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd met het motto ''BUILD THE FUTURE''. In deze voetbalshirts speelt de Mexicaanse voetbalclub de Liga MX en bekerwedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Ook dit jaar is Nike weer de producent van de Club América voetbalshirts. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2000 de kledingsponsor. Caliente is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van de club uit Mexico Stad.

Club América thuisshirt 2023-2024

De Club América voetbalshirts 2023-2024 zijn geïnspireerd door de historie en toekomst van de club en Mexico City. Het thuisshirt is geel en wordt vooral gekenmerkt door het patroon van blauwe en rode driehoeken op de mouwen. Het voetbalshirt heeft verder alle kenmerken van het Nike Strike template. Dit betekent dat het thuisshirt is uitgerust met een ronde hals met daaronder een ronding. Dit design komt ook terug op de achterzijde van het voetbalshirt. Alle logo's staan centraal op het tenue. De badge van de club staat boven het logo van Nike en daaronder prijkt het logo van hoofdsponsor Caliente. Op de achterkant van de voetbalshirts staan de logo's van Corona en AT&T.  Op de mouwen staan de logo's van FREE FIRE, BBVA MX en GNP Seguros. Aan de binnenkant van de hals is de bijnaam van de club verwerkt: LAS ÁGUILAS. Het Club América thuistenue 2023-2024 wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje en gele kousen met blauwe accenten.

Club América uitshirt 2023-2024

Het Club América uitshirt 2023-2024 is blauw en bevat een gevouwen kraag in het geel. De kraag bevat een patroon van kleine, rode blokken, die samen de vleugels van een adelaar vormen en natuurlijk een verwijzing zijn naar de bijnaam van de Mexicaanse voetbalclub. Dit design komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De swoosh van Nike staat in het rood op de rechterborst en het clublogo op de linkerborst. Alle sponsorlogo's staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de bijnaam van de club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met contrasterende details. 

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Nike Dri Fit, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

Club América voetbalshirt bestellen

De Nike Club América voetbalshirts 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) bestellen. Deze voetbalshirts hebben een prijs van € 94,95. Je kunt het voetbalshirt bovendien laten bedrukken met een eigen naam en nummer. In de onderstaande webshop vind je ook andere merchandising van de club. 

subsidesports.nl
vanaf € 94.95
Bestellen >
INCLUSIEF OFFICIËLE BEDRUKKING
Nike.nl
vanaf € 94.95
Bestellen >

Club America voetbalshirts 2023-2024
Club America voetbalshirts 2023-2024
Club America voetbalshirts 2023-2024